Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

2100 Selfie ile 6 Buçuk Yılın Özeti!

Ana sayfa /

Tüm dünyada selfie çılgınlığı sürerken, bu alanda yapılmış ilginç bir çalışma YouTube‘a eklendi. Belki de, Rebecca Brown adlı internet kullanıcısının amacı, yıllarca biriktirdiği özçekim fotoğraflarını uzun bir video haline getirmek ve haberlere konu olmak değildi. 2007 yılında Trikotilomani olarak adlandırıln saç koparma hastalığına yakanan Brown, bu hastalıkla mücadelesini belgelemek amacıyla her gün kendini pozlamaya başladı.

17 yaşından 21 yaşına

Reklam
Reklam

6.5 yıl boyunca toplam 2100 selfie çeken Rebecca Brown, hem başarılması zor bir rakama ulaştı hem de bu hastalıkla mücadele edenlere örnek olabilecek bir eser ortaya çıkarmış oldu. 14 yaşında özçekim pozlarını arşivlemeye başlayan internet kullanıcısı, 21 yaşına kadar olan süreçte elde ettiği fotoğrafları video haline getirerek YouTube’a ekledi.

4.5 milyon kişi izledi4.5 milyon kişi izledi

Şimdiden 4.5 milyon kişinin izlediği videoda 6.5 yılın öyküsü 4 dakika 2 saniyeye sığıyor. Rebecca Brown‘un hastalığa karşı zaferini gözler önüne seren video aynı zamanda yılların insanlar üzerindeki değişimini kısa sürede göstermesi açısından oldukça ilginç. Rebecca Brown‘ın şaşırtıcı öyküsünü ve videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

#video_4319#

:: Kaç selfie fotoğrafınız var?

 

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam