Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

4100 mAh Bataryalı Note 5 Active

Ana sayfa /

Samsung’un 13 Ağustos günü tüm dünyaya tanıttığı ve hızlı bir şekilde satışa sunduğu yeni nesil amiral gemi modeli Galaxy Note 5, üst seviye donanım özellikleriyle karşımıza çıktı.

Samsung Galaxy Note 5 İncelemesi

Çift Simli Galaxy Note 5 Ön Siparişte

Tasarım anlamında da büyük geliştirmelere ev sahipliği yapan Galaxy Note 5, ne yazık ki batarya konusunda kullanıcılara beklenileni veremedi, en azından rakamsal olarak.

Ortaya çıkan sızıntılarda yer alan 4100 mAh batarya ibaresi Galaxy Note 5 bekleyenleri sevindirirken, telefonda yer alan selefinden bile az olan 3000 mAh batarya bir nebze hayal kırıklığı yarattı.

Reklam
Reklam

Rakamsal olarak düşük olan bu batarya yazılım ve donanım optimizasyonları ile dengelenirken bugün ortaya çıkan bir haber ise kullanıcıları yeniden umutlandıracak cinsten.

4100 mAh bataryaya sahip Galaxy Note 5 gelebilir!

Ortaya çıkan haberlere göre Galaxy Note 5 modelinin 4100 mAh bataryaya sahip bir versiyonu üretilecek.

Galaxy Note 5 Active olması beklenilen bu model, 4100 mAh büyüklüğünde bataryaya sahip olacak ve aynı zamanda IP68 sertifikasına sahip olacak. Bu sayede model hem suya hem de toza karşı çok daha dayanıklı olacak.

Benzer bir stratejiyi Galaxy S6 ve Galaxy S6 Active modellerinde de uygulayan Samsung, iddia edilene göre ABD operatörü AT&T ile bu modeli geliştiriyor. Genelde ülkemize geç gelen “Active” modelleri, bakalım bu sefer ne zaman gelecek, hep beraber göreceğiz.

:: Galaxy Note 5 Active hakkında ne düşünüyorsunuz? Ülkemizde satışa sunulursa alır mısınız?

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam