Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

500 TL altı en iyi powerbankler

Ana sayfa / Mobil

Telefonların batarya performansı, gelişen teknoloji sayesinde zamanla yükseldi. Cihazların pil performansı gelişmiş olsa da özellikle telefonunu yoğun kullanan kişiler taşınabilir bataryalara ihtiyaç duyar. Bu kapsamda sizler için 500 TL altı en iyi powerbankler listesi hazırladık. Listemizde fiyat performans oranıyla öne çıkan ürünlerin yanı sıra yetenekleriyle dikkat çeken seçenekler yer alıyor. Ayrıca powerbank seçimi yaparken dikkat etmeniz gerekenleri yazımızda açıkladık.

Öğrenciler için fiyat performans canavarı dizüstü bilgisayarlar

Öğrenciler için en iyi dizüstü bilgisayar modelleri listesiyle karşınızdayız. Hangi bilgisayar modelleri sizin için en iyisi?

Powerbank alırken nelere dikkat edilmeli?

Batarya teknolojileri için öncelik güvenlik olur. Tüketiciler güvenlik endişesiyle genellikle popüler markaların ürünlerini tercih eder. Bunun yanı sıra Powerbanklerin hangi güvenlik testlerinden geçtiğine dikkat etmek gerekir. Bu sayede cihazın güvenlik konusunda ne kadar iyi olduğu anlaşılabilir.

Reklam
Reklam

Powerbank seçimi yaparken tüketiciler kapasiteyi de göz önüne almalıdır. Tüketici, kullandığı telefona bağlı olarak ideal powerbank kapasitesini belirleyebilir. Cihazınızı, tam dolu powerbank ile kaç kez şarj etmeyi hedeflediğiniz de bu tercihte önemli rol oynar. 500 TL altı en iyi powerbankler listemizde çeşitli kapasitelerde seçenekler mevcut.

Powerbankler için bir diğer önemli nokta ‘şarj etme’ süresidir. Cihazınızın bataryasını ne kadar kısa sürede doldurursa, sizin için o kadar avantajlıdır. Bu kapsamda; güç giriş ve çıkışlarının akım değeriyle birlikte ürünün, varsa, hızlı şarj teknolojisine dikkat etmek gerekir.

Diğer yandan üründeki port sayısı satın alma kararı için etkilidir. Bir powerbankle iki cihazı eş zamanlı şarj etmek isterseniz 2 çıkışı olan ürünlere yönelmeniz gerekir.

500 TL altı en iyi powerbankler

Çeşitli kapasitelerde ve dikkat çeken özelliklere sahip taşınabilir şarj cihazlarını bir araya getirdik. Ayrıca fiyat performansıyla iddialı modeller derlememizde mevcut. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan listemizdeki ürünlere geçelim.

1 – Xiaomi Ultra Compact

Taşımaya uygun boyutuyla dikkat çeken Xiaomi Ultra Compact; kapasitesi, portları ve hızlı şarj teknolojisi ile öne çıkıyor. 500 TL altı en iyi powerbankler listemizdeki cihaz 10.000 mAh kapasiteye sahip. Diğer yandan ürün, 22.5 W seviyesine kadar hızlı şarjı destekliyor.

Cihazda 2 adet hızlı şarj desteğine sahip USB Tip C çıkışı var. Ayrıca üründe micro USB portu mevcut. Hızlı şarj desteği ve portlarıyla dikkat çeken model tam şarja ulaşma süresiyle de öne çıkıyor. Powerbank, 3,5 saatte tam doluma ulaşabiliyor.

Bu ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

2 – Anker PowerCore Select

500 TL altı en iyi powerbankler derlememizde Anker PowerCore Select de yer alıyor. 20.000 mAh kapasiteli ürün, 2 USB çıkışıyla karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla eş zamanlı iki cihazı şarj etme imkanı sağlıyor.

Hızlı şarj desteğiyle gelen Anker PowerCore Select, 18W Power IQ 2.0 yüksek hızlı şarj teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji, ürünün iki çıkışı için de geçerli. Powebankin tam şarj süresi ise 10 saat. Diğer yandan Cihazın güvenlik noktasını da marka atlamıyor. Anker’in MultiProtect teknolojisi güvenliği sağlıyor.

Bu ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

3 – Xiaomi 20000 mAh 3 Pro Type-C

20.000 mAh kapasiteye sahip cihaz, 500 TL altı modeller arasında dikkat çekiyor. Xiaomi’nin ürünüyle; telefonunuzu ve dizüstü bilgisayarınızı da bu yüksek mAh değeri sayesinde şarj edebilirsiniz.

Diğer yandan powerbank, şarj hızı ile öne çıkıyor. Ürün, 45W güçle akıllı cihazları şarj ediyor. Şarj sonrasında powerbankin doluluk oranını ise LED’lerden görebilirsiniz. Her LED ışık yüzde 25’lik kapasiteyi işaret ediyor.

Bu ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

4 – Samsung 10000 mAh Taşınabilir Hızlı Şarj Cihazı

500 TL altı en iyi powerbankler listemizin en uygun fiyatlı üyelerinden biri Samsung’un ürünü oldu. Fiyat performans oranıyla dikkat çeken cihaz, 10.000 mAh kapasitesi ve hızlı şarj özelliğiyle öne çıkıyor. Model 15 W hızlı şarj desteliyor.

Cihaz güvenlik noktasını da göz ardı etmiyor. Powerbank OVP özelliği sayesinde aşırı akıma karşı koruma sağlıyor. Böylece kullanıcılar hızlı şarj özelliğini güvenli şekilde kullanabiliyor. Diğer yandan iki micro USB çıkışına sahip ürün aynı anda iki cihazı şarj edebiliyor.

Bu ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

5 – Xiaomi Qi Power Delivery Powerbank

Derlememizde yer alan kablosuz özellikli iki seçenekten biri Xiaomi’nin cihazı. Model, Qi kablosuz şarj standardı ile karşımıza çıkıyor. 10.000 mAh kapasiteli ürün 10 W kablosuz hızlı şarj destekliyor. Kablolu bağlantıda ise model 18 W hızlı şarj desteği veriyor.

Diğer yandan yukarıda bahsettiğimiz cihazlara alternatif modeller listemizde mevcut. Dilerseniz 500 TL altı en iyi powerbankler listemizdeki diğer ürünlere ve fiyat bilgilerine aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tüm ürünlere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

6 – Baseus Adaman 20.000 mAh

7 – Samsung U1200

8 – Baseus Mini Q

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam