Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

5000 dolarlık oyuncu koltuğu! (VİDEO)

Ana sayfa / SDNTV

Spigen‘in katkılarıyla, CES 2019 fuar turumunuzda ilginç teknolojileri sizlerile buluşturmaya devam ediyoruz. Bu kez oyun oynarken rahat etmenizi sağlayan 5.000 dolarlık oyuncu koltuğuna yakından bakıyoruz. Aslında bakarsanız karşımızdaki şey bir oyuncu koltuğundan çok oyun istasyonuna benziyor.

Dünyanın en güvenli telefonu: Pundi XPhone!

CES 2019 turumuzda en ilginç teknolojileri sizlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu kez yararlandığı Blockchain teknolojisiyle dikkat çeken Pundi XPhone modeline yakından bakıyoruz.

Size masaj yapabilen 5.000 dolarlık oyuncu koltuğu!

Son yıllarda oyuncu koltuğu sektöründe, eSporcuların da katkısıyla müthiş işler görüyoruz. Özellikle, içerisine monitörün de dahil olduğu oyun istasyonları çok dikkat çekiyor. Biz de CES 2019 turumuz sırasında inanılmaz bir oyuncu koltuğunu görme şansına sahip olduk. İyi seyirler!

Reklam
Reklam

Samsung’un ultra geniş ekranlı QLED monitörlerinden güç alan bu koltuklar sizin hem rahat bir şekilde oyun oynamanızı, hem de o oyunun içindeymişsiniz gibi hissetmenizi sağlıyor. Oldukça yüksek fiyatlardan satılan bu oyuncu koltukları içerisindeki donanım (monitör vs.) ile beraber 5.000 dolar gibi uçuk fiyatlara çıkabiliyor.

Geleceğin otomobil teknolojisi ile tanışın! (VİDEO)

CES 2019 bünyesinde yepyeni videolarımızla sizlerle buluşmaya devam ediyoruz. Qualcomm akıllı kokpit alanındaki yeni prototipiyle görenleri hayrete düşürmeyi başardı!

Peki, siz bu oyuncu koltukları hakkında düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında belirmeyi unutmayın.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam