Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

5000 mAh’lik Galaxy M20 canlı olarak görüntülendi!

Ana sayfa / Akıllı Telefon

Geçtiğimiz günlerde Samsung tarafından da onaylanan Galaxy M serisi ile ilgili yepyeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bugün ise, 5000 mAh‘lik bataryaya sahip olacak olan Samsung Galaxy M20 modeli canlı olarak görüntülendi.

Exynos’lu Galaxy S10 Plus performans testinde!

Exynos 9820'den güç alan Galaxy S10 Plus performans testinde ortaya çıktı. İşte Samsung'un yeni amiral gemisinin elde ettiği skor!

5000 mAh’lik Galaxy M20 canlı olarak görüntülendi!

28 Ocak tarihinde resmi olarak tanıtılması beklenen Galaxy M serisi ile ilgili bugüne kadar birçok sızıntı yapıldı. Yapılan sızıntılar ile birlikte neredeyse tüm detayları gün yüzüne çıkartılan M serisi, şimdiden birçok kullanıcının merakla beklediği telefonlar arasına girdi.

Reklam
Reklam

Bugün ise, merakla beklenen Galaxy M20 modeli canlı olarak görüntülendi. Daha önceden de belirtiğimiz gibi, çift arka kamera kurulumuna ev sahipliği yapan M20’de ayrıca oval şekilde tasarlanmış olan bir parmak izi okuyucusu bizleri karşılıyor.

MySmartPrice tarafından yapılan bu sızıntı ile birlikte, söz konusu telefonun tasarımı tamamen doğrulanmış oldu. Peki, önümüzdeki hafta tanıtılacak olan Samsung Galaxy M20 ile birlikte bizler neler bekliyor? Gelin, yapılan son sızıntıları yeniden hatırlayalım.

Sıra dışı tasarımıyla Vivo Apex 2019 sızdırıldı!

Tüm zamanların en sıra dışı telefonu olacak olan Vivo Apex 2019 hakkında yepyeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bugün ise, söz konusu telefon sıra dışı tasarımıyla birlikte gözler önüne serildi!

Samsung Galaxy M20 özellikleri neler sunacak?

Samsung Hindistan‘ında geçtiğimiz hafta paylaşmış olduğu posterler ile birlikte, söz konusu M20’nin tasarımı ve bir takım özellikleri aslında resmi olarak doğrulanmıştı.

Bunun haricinde ise, Samsung’a yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda Infinity-V ekran tasarımına ev sahipliği yapan Galaxy M20‘nin 6.3 inçlik Full HD+ LCD bir ekranın üzerine kurulacağını görmekteyiz.

Bununla birlikte, Exynos 7885 işlemcisinden de güç alacağı belirtilen M20‘nin ayrıca 3 GB’lık bir RAM kapasitesine sahip olacağı da özellikle belirtiliyor.

Orta segment bir cihaz için oldukça iddialı özelliklere sahip olacak olan M20’de yukarıdaki görsellerden de görebileceğiniz üzere çift ana kurulumuna da yer veriliyor.

Bu kısımda ise bizleri, 13 ve 5 megapiksel değerlerindeki sensörler karşılıyor. Orta segment bir telefon için oldukça yeterli bir kameraya sahip olan M20‘nin ayrıca devasa bir bataryaya da ev sahipliği yapacağını da özellikle belirtelim.

Galaxy M20 ve M30 modellerinde 5000 mAh boyutundaki bataryaya yer verecek olan Samsung, orta segmente bambaşka bir hava katmayı hedefliyor.

Peki, Galaxy M20 fiyatı nasıl olacak?

Orta sınıfa bambaşka bir hava katacak olan Samsung’un yeni akıllı telefonların fiyatları da gün yüzüne çıkartıldı. Samsung’a yakın yakın kaynaklarca elde edilen bilgiler doğrultusunda, serinin giriş modeli M10 115 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Bunun haricinde ise M20’nin 155 dolardan, M30 ise 285 dolardan satışa sunulacağı belirtiliyor. Tabii, söz konusu bu fiyatların Hindistan’da geçerli olacağını da özellikle belirtelim. Şimdilik, Galaxy M serisinin Avrupa’ya ne zaman geleceği henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Peki, siz Galaxy M serisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Galaxy M serisi ile ilgili düşüncelerinizi hemen aşağıda yer alan yorum kısmından aktarabilirsiniz.

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam