Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
Reklam
Reklam

5.599 TL’lik Mac Pro tekerleğini kaykaya taktılar

Ana sayfa / Aksesuar

Mac Pro piyasaya sürüldüğünde fiyatı ile oldukça konuşulmuştu. Cihazın kendisinin fiyatı kadar tekerleklerinin fiyatı da oldukça fazla. Yeni nesil Mac kasası ile uyumlu bir tekerlek kiti satın almak isterseniz 700 dolar gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor. Bu rakam, Apple Türkiye sayfasından vergiler dahil 5.599 TL olarak karşımıza çıkıyor. Kısa süre önce ise şaşırtan bir olay yaşandı. Bir YouTuber, bu tekerlek kitini kullanarak bir kaykay yaptı.

Apple Mac Pro yenilendi! İşte yeni fiyat

Hem fiyatı hem de güçlü özellikleri ile teknoloji dünyasını kasıp kavuran Apple Mac Pro için bir haber daha geldi. Apple Mac Pro 8 TB fiyatı için yapılan açıklama herkesi şaşırttı!

Mac Pro tekerleğiyle yapılan kaykay ne kadar iyi?

Braille Skateboarding adlı kaykay inceleme kanalı, 700 dolar ödeyerek tekerlek kitini satın alıp kaykaya dönüştürmeye çalıştı. Yapılan bu çalışma ile 5.599 TL fiyatıyla satılan Apple tekerleğinin nasıl bir dayanıklılığa sahip olduğunu görmüş olduk. Tekerleklerin dayanıklılığından yana bir sorun olmasa da ağırlıkları nedeniyle pek iyi bir sonuç alınamadı.

Reklam
Reklam

Elindeki bir kaykayın tekerleklerini gövdesinden ayıran YouTuber, Mac Pro tekerlek kiti parçalarını gövdeye montajlayarak ilk süreci tamamladı. Ardından birkaç sağlamlık testine tabi tutulan kaykay, sonunda deneme aşamasına getirildi. Tekerleklerin asıl amacı tabii ki kaykay yapmak değil, dolayısıyla asıl amacına uygun üretilen tekerlekler pek başarılı olamadı.

Mac Pro tekerlek kiti ile ortaya çıkan araç pratikte başarılı olsa da iş kullanıma gelince gerçekten kötü, zira sürmesi bile işkence halini alıyor. Böylesine ütopik bir fiyata sahip olan tekerleklerin farklı amaçlarda kullanımını görmüş olduk. Tabii ki kimse bu kiti kaykay yapmak için almayacağından eleştiriye gerek yok.

5.599 TL gibi bir fiyat ile ortaya çıkandan çok daha başarılı kaykaylar satın alabilirsiniz, yine de bu deney ile yaklaşık 40.000TL‘den başlayan bilgisayarın nasıl korunduğunu görmüş olduk. Sizin düşünceleriniz neler?

Reklam
Reklam

Yorum Ekleyin


Reklam
Reklam