Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net

18 yaş altı için özel kredi kartı! – vLog

Ana sayfa / Oyun

ByNoGame, kart ve kullanım ücreti olmayan ön ödemeli kartı Param ByNoGame Kart’ı  tanıttı. 2007 yılında kurulan ByNoGame’in kuruluşunun 10. yılında tanıttığı ön ödemeli kartı Param ByNoGame Kart ile internette, mağazalarda, tüm banka POS’larında ödeme veya harcama yapılabildiği gibi, içerisindeki bakiye de ATM’lerden nakit olarak çekilebiliyor.

Param ByNoGame Kart neler sunuyor?

Bizim de katılmış olduğumuz tanıtımda k onuşan ByNoGame.com CEO’su Murat Kömürcü, Param ByNoGame Kartı’ı Turk Elektronik Para A.Ş. ile ortak hazırladıklarını söylerken, nüfusun üçte birinin ve yetişkin nüfusun yüzde 40’ının banka hesabına sahip olmadığı Türkiye’de ön ödemeli kartların, özellikle 18 yaşın altında ve banka hesabı bulunmayanlara büyük kolaylık sağladığını belirtti.

Satış noktalarından satın alınarak bakiye yüklendikten sonra hemen kullanılabilecek olan Param ByNoGame Kart, tüm ATM’leri kullanma, fiziksel mağazalardan ve internetten alışveriş yapabilme, para alıp gönderebilme gibi özellikleriyle öne çıkıyor.

İsterseniz hemen aşağıdan Param ByNoGame Kart için yaptığımız İzmir yolculuğunun vLog’unu izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

:: Peki, siz ByNoGame Kart’ı yararlı buldunuz mu?

Yorum Ekleyin