Mobil

    Line, 2016’nın En İyisi Olma Yolunda!

    Japonya merkezli sohbet uygulaması Line, halka arzının 2 yıl geciktirilmesinden sonra piyasadaki değerini yükseltmeye çalışıyor.

    Bu süreçte zayıf finansal raporları bünyesinde barındıran Line, artık iş planını düzeltip, personel destekleyerek piyasadaki rekabette yer almak istiyor.

    16-06/26/unnamed.jpg

    Line halka arz ediliyor

    Önümüzdeki hafta içerisinde halka arzı(IPO) beklenen Line, küresel değerini 1 milyar dolar arttırmak hedefi ile üst düzey teknoloji şirketlerinin yanında yer almayı planlıyor.

    Bu uğurda, şirket tarafından yürütülecek reklam kampanyaları stratejilerini kullanacak Line, ilk etapta Çin, Tayvan, Tayland, Endonezya gibi Asya pazarında etkin konuma gelmeye odaklanacak.

    Çizgi reklam gibi stratejilerden yararlanarak bölge halkına hitap etmeyi amaçlayan Line, daha fazla gelir elde edebilecekleri daha lokalizel ürünler üretecek. Yani her bölge kültürüne has ürünler şirketin odağında olacak.

    Line’ın, mevcut uygulama bünyesindeki oyunlar, çıkartmalar, emojilerde de çeşitli yenilikleri kullanıcılara sunması bekleniyor.

    16-06/26/line-2.jpg

    Line CEO’su Takeshi İdezawa, Nisan ayında Reuters’a verdiği demeçte; hizmet lokalizasyonunun pazarlaması kapsamında çıkartmaların kendileri açısından son derece mühim olduğunu belirtmişti.

    Line’ın son üç yıl itibariyle aylık aktif kullanıcı sayısının dünya genelinde 3 katına çıktığı ifade ediliyor. Geçtiğimiz yılın Mart ayında uygulamanın kullanıcı sayısı 13 milyonken, günümüz itibariyle bu sayı 218 milyonu bulmuş durumda.

    Line’ın WhatsApp, Telegram, WeChat, Facebook Messenger gibi uygulamalarla gireceği rekabette nasıl bir konum alacağı merak konusu.

    :: Line’ın piyasadaki rekabete katılarak, sektörde üst sıralarda olacağını düşünüyor musunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    17 Yorum

    1. SDN Okuru

      Telegram messenger tek kelime ile mükemmel tek eksiği sesli görüşme onuda yapsalar. Hiçbir uygulama karşıda rakip olamaz tek kelime ile.

    2. SDN Okuru

      Telegram messenger tek kelime ile mükemmel tek eksiği sesli görüşme onuda yapsalar. Hiçbir uygulama karşıda rakip olamaz tek kelime ile.

    3. SDN Okuru

      whatsapp varken hikaye

    4. SDN Okuru

      Line kullanmayın , kullandırtmayın

    5. SDN Okuru

      Telegram tek geçerim tek eksik video ve sesli görüşme.

    6. SDN Okuru

      O sacma reklamlarini unutmadik sirf o reklamlar icin yuklenmez

    7. SDN Okuru

      Telegram messenger varken hiç şansı yok

    8. SDN Okuru

      Telegram messenger varken hiç şansı yok

    9. SDN Okuru

      Whatspp ve mesenger haric hepsini yikar

    10. SDN Okuru

      Telegram mükemmel diyor, sonra tek eksiği sesli ve görüntülü arama diyor. Daha ne olsun? Bari metin mesajlarını da yollamasin. Nasıl mükemmellik bu?

    11. SDN Okuru

      whatsapp varken diğerleri anca gönül eylendirmek için kullanılır

    12. SDN Okuru

      hem whatsapp hem telegram,bu iki cihazi da iphone da kullaniyorum.telegramin tek eksigi video ile sesli görüsmesi.oda yakinda gelir.telegramin sunduklari whatsapp e 10 basar.hele ki sürekli kendisini gelisitirip günceliyor.bide 1gb kadar dosya gönderme olasiligi var.franz yada harvest messenger skype whatsapp ile telgrami kurdum hem pc üzerinden hem mac üzerinden hemde mobil cihazlar üzerinden iletisimini kuruyorum.telegram forever.

    13. SDN Okuru

      Telegram kullanan kimse yokki

    14. SDN Okuru

      Telegram kullanan kimse yokki

    Diğer yorumları gör (16) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network