Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    Manşet15 tatil için 5 şahane oyun tavsiyesi!

    15 tatil için 5 şahane oyun tavsiyesi!

    Yeni yılın öğrenciler için en güzel yanı muhtemelen 15 tatil diyebiliriz. Bu güzel tatil döneminde doğal olarak oyuncular da, oynayamadıkları yapımlarla bol bol vakit geçirmek istiyorlar. Biz de bu yazımızda vereceğimiz tavsiyelerle uzun soluklu bazı yeni yapımlara göz atacağız.

    15 tatil için 5 şahane oyun tavsiyesi!

    Özellikle okulların açıldığı Sonbahar dönemi oyun oynamayı sevenler için biraz can sıkıcı olabiliyor. Tüm yeni yapımlar aynı dönemde çıktığı için, öğrenciler de uzun oyun saatleri için sömestr tatilinin gelmesini bekliyorlar.

    Eh, bekleyiş artık sona eriyor ve oyunla dolu güzel bir 15 gün geçirmeniz için birbirinden güzel yapımları bir araya getiriyoruz.

    Battlefield 5

    Eğer bir oyun uzun soluklu olacaksa, o oyun kesinlikle Battlefield 5 olmalı. Battlefield’ın ilk oyunundan beri merakla beklenen İkinci Dünya Savaşı atmosferi geri dönüyor ve oyuncuları muhteşem bir savaş bekliyor. DICE’ın yeni nesil teknolojilerle donattığı Battlefield 5 mükemmel grafikleri, gerçekçi oynanışı ve harika çoklu oyunculu seçenekleriyle uzun oyun saatleri vaat ediyor.

    Üstelik tekli oyunculu kısımda da harika işler başarılmış durumda. Bir önceki oyunda senaryo modu ve hikayenin işleniş şekli çok tutunca DICE oyunculara bu alanda daha fazlasını vermek için elinden geleni yapmış.

    Red Dead Redemption 2

    İlk oyunun da öncesinde geçen RDR 2, bu kez oyuncuları Arthur Morgan ve Dutch’ın çetesinin son dönemlerine götürüyor. İlk oyunun ana karakteri olan John Marston bu oyunda yan karakter olarak yer alıyor ve hikayenin bazı yerlerinde yine oyuncuların karşısına çıkıyor.

    RDR 2 öncelikle detaycılığı ile dikkat çekiyor. GTA 5 ile detaycılık anlamında büyük işler başaran Rockstar ekibi, geçen 5 yılın ardından çıtayı inanılmaz yükseltmiş durumda. Arthur’un animasyonlarından tutun da envanter sistemine kadar her şey detaya boğulmuş durumda.

    Red Dead Redemption 2 detayları inanılmaz bir duruluk ve doğal devinim ile sizlere sunuyor. Böylece RDR oynarken her saniye şaşırtıcı bir olay görebiliyor ve her saniye çevrenizdeki güzelliklere hayran kalabiliyorsunuz.

    Assassin's Creed Odyssey inceleme

    Assassin’s Creed Odyssey

    Assassin’s Creed, uzun yıllar süren rol yapma oyunu olma amacını Odyssey ile gerçekleştiriyor. Bu da 15 tatil için oldukça uzun soluklu bir oyun tecrübesi anlamına geliyor. Ana karakter seçiminden tutun da, hikaye anlatımı ve diyaloglara kadar önemli yenilikler var. Hepsinin ötesinde, bu kez gerçekten de karakterimizi ince ince işlemek oyuncuların elinde.

    İlk kez bir Assassin’s Creed oyununda diyalog seçimleri yer alıyor. Onlarca oyunda hep akıp giden diyaloglara yer veren Ubisoft ekibi, bu kez önemli anlar da dahil olmak üzere, tonlarca diyalog ekranı eklemiş durumda. Burada hem insanlarla yol sorabiliyor, hem de önemli anlarda kritik kararları verebiliyorsunuz.

    FIFA 19

    FIFA 19

    Tatil denilince futbol olmadan olmaz. Eğer FIFA 19’un derin denizlerine dalmak için zaman kolluyorsanız, aradığınız fırsat ayağına gelmiş durumda. Hikaye modu The Journey (Yolculuk) yine oyunun güçlü yanlarından biri olmaya devam ediyor.

    Alex Hunter‘ın hikayesi 3. ve son sezonuyla karşımızda. Bu kez Alex’in kardeşi Kim Hunter‘ın da oynanabilir karakterler arasında olduğunu hatırlatalım. Yine de spoiler vermemek adına detayları paylaşmıyoruz.

    Oyun için duyurulan yeni mod ise tamamen yenilenen Kick Off oldu. Aslında klasik bir mod olan Kick Off tamamen farklı bir çehreye büründü. Rank sistemi getirilen bu modda arkadaşlarınıza karşı meydan okumalar gerçekleştiriyorsunuz.

    Marvel’s Spider Man

    Eğer sizi 15 tatil boyunca oyalayacak ve inanılmaz keyifli bir yapım arıyorsanız Insomniac Games imdadınıza koşuyor. DLC paketlerinin de tamamlanmasıyla 30 saatin üzerinde bir hikaye sizleri bekliyor.

    Üstelik oyun şu ana kadar çıkan tüm filmler ve çizgi romanlardan ayrı bir çizgide ilerliyor. Sırtını başka bir esere yaslamak yerine, her şeyi baştan kurgulamayı tercih ediyor. Peter Parker’ı bu şekilde kontrol ediyor olmak sizi inanılmaz sevindirecek diyebiliriz. Çünkü ister istemez yaşanan sekiz yılı merak ederek oyunu oynuyor ve çizgi romanda yer alan karakter ve düşmanlara ne olduğunu düşünmeye başlıyorsunuz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN