Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerSosyal MedyaInstagram video partisi dönemini başlatacak!

    Instagram video partisi dönemini başlatacak!

    Sosyal medya üzerinde gördüğü komik ve ilginç videoları başkaları ile paylaşmak birçok kişinin sıkça yaptığı işlemler arasında yer alıyor. Peki, bu videoları arkadaşlarımız veya çevremizdeki insanlar ile aynı anda izlesek? Bunun çok keyifli olacağını bilen Facebook, geçen yıl Temmuz ayında Watch Party özelliğini kullanıma sundu.

    Instagram video partisi özelliğini deniyor!

    Facebook’un bu özelliği sayesinde insanların hep birlikte gerçek zamanlı olarak video izlemelerine olanak sağlanıyor. Aynı zamanda bir Watch Party başlatıldığında yeni bağlantılar kurabiliyor, sohbet başlatabiliyorsunuz. Facebook’un ardından Messenger’da test edilen bu özellik şimdi Instagram’a geliyor.

    Bu kapsamda Jane Manchun Wong isimli çalışan Instagram’ın video partisi veya diğer adıyla eş zamanlı video izleme özelliği üzerinde çalıştığını duyurdu. Instagram Direct yani Mesajlar ve görüntülü aramalar üzerinde aktif edilebilen bu özellik sayesinde canlı yayınları ve videoları arkadaşlarınız ile beraber izleyebileceksiniz.

    Tabi, bu özellik henüz test sürecinde olduğu için Instagram’ın kullanıma sunup sunmayacağı konusunda net konuşmak mümkün deği.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN