Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiXiaomi Mi Band 4 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!

    Xiaomi Mi Band 4 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!

    Xiaomi akıllı bileklik pazarında etkin rol oynayan şirketlerden birisi. Fiyat / performans ürünleriyle satış rekorları kıran şirket, geçtiğimiz günlerde yeni akıllı bileklikleri hakkında açıklama yapmıştı. Xiaomi Mi Band 4 modelini doğrulayan Xiaomi yetkilisi, yeni ürünün bu sene içinde piyasaya sürüleceğini aktarmıştı. Mi Band 4 modeliyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

    Xiaomi Mi Band 4 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı!

    Mi Band serisinin yeni üyesinin bu sene piyasaya sürüleceğini açıklayan şirket yetkilileri, yeni ürünle alakalı teknik bilgi paylaşmadı. Ancak ortaya çıkan yeni sızıntılar, yeni nesil akıllı bileklik hakkında bazı detayları ortaya çıkardı. Söz konusu sızıntılara göre Xiaomi Mi Band 4 oldukça yeni bağlantı seçenekleri sunacak.

    Xiaomi Mi Band 4

    İddialara göre Mi Band 4 modelinde Bluetooth 5.0 teknolojisi kullanılacak. Yeni nesil teknoloji, daha az güç tüketimi ile daha güçlü bağlantı sunuyor. Bununla birlikte yeni akıllı bilekliğin NFC‘e sahip versiyonlarının da satışa sunulması bekleniyor. Şimdilik doğruluğu hakkında kesin bilgiler bulunmasa da, yeni nesil akıllı bileklik Apple Watch Series 4‘ün en önemli özelliğini de barındırabilir.

    Bazı iddialara göre Mi Band 4, Watch 4 modelindeki EKG özelliğini de içerecek. Giyilebilir ürünler içerisinde ilk kez Apple tarafından kullanılan bu özellik, bazı hastalıkların teşhisinde faydalı olabiliyor. Fiyat segmenti içerisinde konumlandırıldığında bu özelliğin kullanılması zor gibi gözüküyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN