2 Mart tarihinde İspanya’nın önemli şehirlerinden Barcelona’da başlayacak olan Mobil Dünya Kongresi 2015, şirketlerin yeni ürünlerinin ve hizmetlerinin tanıtımına sahne olacak. Yeni cihazlarını organizasyonda görücüye çıkaracak markalar, özel etkinlikler ve lansman toplantıları düzenleyerek ürünlerini tanıtacak.

Basın davetiyeleri gönderildi

Bu etkiniklerden biri de teknoloji devi Microsoft‘a ait. Şirket, Mobil dünya kongresinin açılış günü olan 2 Mart tarihinde özel bir toplantı düzenledi. Basın davetiyeleri gönderilen toplantının içerğine yönelik Microsoft bir bilgi vermemiş durumda.

15-02/10/gsmarena_001-1-1423531183.jpg

Yeni amiral gemisi gelebilir

Çok fazla ipucu yer almayan davetiye görselinde, bulut çizimi dikkat çekiyor. Bulut tabanlı hizmetlerini çeşitlendirebilecen Microsoft‘un Lumia sınıfı amiral gemisini de bu etkinlik çerçevesinde tanıtabileceği düşünülüyor. Bakalım, Microsoft 2 Mart etkinliğinde neler tanıtacak ve Mobil Dünya Kongresi 2015 organizasyonu nelere sahne olacak?

:: Mobil Dünya Kongresi’nde gelmesi beklenen ürünlerden sizi en çok heyecanlandıran hangisi?