Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelOppo Reno inceleme

    Oppo Reno inceleme

    Oppo Reno inceleme videosuyla sizlerle birlikteyiz. Akılı telefon dünyasına iddialı bir giriş yapan Oppo Reno modelini bu videomuzda sizlerle birlikte inceliyoruz. Ailenin yeni üyesi bakalım hangi özelliklerle geliyor?

    Oppo ailesinin yeni üyelerinden biri olan Oppo Reno inceleme videomuzda sizlerle telefonun tüm detaylarına yakından bakıyoruz. Arkada iki önde ise tek kamerayla pazara giriş yapan telefon, donanım tarafında orta segment özellikler sunuyor.

    Şimdi lafı uzatmadan sizleri inceleme videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

    Oppo Reno özellikleri

    Oppo Reno özellikleri ile ilgili ilk olarak tasarım detaylarına bakmak gerekiyor. Neredeyse çerçevesiz diyeceğimiz bir tasarımla karşımıza çıkan akıllı telefon 6.4 inçlik AMOLED ekrana sahip. Telefonun ekranı 1080 x 2340 piksel Full HD+ çözünürlük sunuyor. Telefon üst segment akıllı telefon modellerinde gördüğümüz Gorilla Glass 6 ile korunuyor.

    İşlemci tarafında Snapdragon 710’un yer aldığı telefonun grafik birimi tarafında ise karşımıza Adreno 616 çıkıyor. Oppo Reno özellikleri arasında RAM ve depolama detayları da dikkat çekici. 6 GB ve 8 GB RAM alternatifiyle gelen telefonun depolama alternatifi ise 128 GB ve 256 GB olarak sıralanıyor. Telefonda ek bir microSD kart girişi bulunmuyor.

    Oppo Reno inceleme videosunda da bahsettiğimiz gibi Oppo Reno arkada iki kamerayla geliyor. Ana kamerası 48 MP çözünürlükte olan telefona 5 MP çözünürlüğünde ikinci kamera eşlik ediyor. Ana kameranın diyafram değeri f/1.7 iken diğer kameranın diyafram değeri f/2.4. Bu kameralar 4K 30 FPS ve Full HD 30 FPS, 60 FPS ve 120 FPS videolar çekebiliyor.

    16 MP çözünürlüğündeki ön kamera ise 26 mm görüş açısıyla geliyor. Ön kamerayla 1080p 30 FPS video kaydı yapabilmek mümkün.

    Telefonun bağlantı tarafına baktığımızda ise bizi USB Type-C girişi ve 3.5 mm jak girişi karşılıyor. Ayrıca Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot telefonun diğer bağlantı özellikleri arasında.

    Son olarak Oppo Reno inceleme videosunda da bahsettiğimiz gibi telefon 3.765 mAh batarya ile geliyor. Reno, VOOC 3.0 hızlı şarj teknolojisini de destekliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN