Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    ManşetGalaxy Note 10 şarj desteği sonunda belli oldu!

    Galaxy Note 10 şarj desteği sonunda belli oldu!

    Samsung Galaxy Note 10 modeliyle ilgili söylentiler son zamanlarda büyük bir hız kazandı. Pek çok kişi tarafından merakla beklenen amiral gemisi modelle ilgili en karamsar söylentiler, genelde şarj noktasında bulunuyordu. Galaxy Note 10 şarj desteği sonunda belli oldu.

    Samsung Galaxy Note 10 şarj desteği belli oldu!

    Son zamanlarda çıkan söylentiler yeni modelin sırasıyla 25W, 45W ve hatta 100W hızlı şarj desteğine sahip olacağını ifade ediyordu. Geçtiğimiz günlerde 45W şarj aleti iddiasıyla gündeme gelen model, sonunda bu konuda netlik kazanmayı başardı.

    Galaxy Note 10 şarj desteği

    Bu konuda güvenilir kaynaklardan birisi, yeni Note modellerinin 25W hızlı şarj desteği ile geleceğini belirtti. Bununla birlikte sızıntının kaynağı olan kişi Galaxy A90 modelinde ise 45W desteğinin bulunacağını ekledi. Sonuç olarak baktığımızda Note 10, 25W şarj desteği ile Note 9‘un 15W desteğine göre önemli bir adım atmış oluyor.

    Galaxy Note 10 ne zaman tanıtılacak?

    Yine ortaya çıkan söylentilere göre Galaxy Note 9’u 9 Ağustos tarihinde tanıtan Samsung, Galaxy Note 10’u 10 Ağustos tarihinde tanıtacak. 10 Ağustos’ta tanıtılacak model 25 Ağustos tarihinde ise raflardaki yerini alacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN