Akıllı Saat

    LG’nin Merak Uyandırıcı Yol Haritası!

    Geçtiğimiz günlerde amiral gemisi G3 için Android 5.0 Lollipop güncellemesini bu hafta içerisinde yayınlayacağını açıklayarak tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başaran Güney Koreli teknoloji üreticisi LG’nin önümüzdeki bir kaç yıl içerisinde tanıtacağı cihazları temel prensipleri ile gösteren yol haritası açıklandı.

    2017 yılına kadar tanıtılacak bazı cihazların gözüktüğü yol haritası, 2013’de tanıtılan dünyanın kıvrımlı ekrana sahip ilk telefonlarından LG G Flex ile başlıyor ve rulo haline getirilebilen televizyon ile sona eriyor.

    2015 Bükülebilen telefon!

    Haritada en dikkat çekici ürünlerden birisi de neredeyse içinde bulunduğumuz yıl olan 2015’in bükülebilen telefon yılı olarak gösterilmiş olması. Haritaya göre LG, şu anda bükülebilen, belki de kola sarılıp tekrar düzelebilen bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

    14-11/11/map.jpg

    Katlanan ve yuvarlanan ekranlar

    Bir süre önce bazı konsept çalışmalarında da karşılaştığımız katlanabilen ekranlı telefon, tablet ya da bilgisayarlar 2017 yılına kadar hayatımıza girecek. Bunun olacağını zaten çoğumuz tahmin ediyordu. İşin ilginç tarafı LG’nin yol haritasında rulo haline gelen tabletin hatta televizyonun bulunuyor olması.

    Rulo haline gelebilen ekranların kullanım alanları sadece tablet ve televizyonlar ile de sınırlı değil. Yol haritasında da gözüktüğü gibi akıllı saatler, araç içi medya sistemleri gibi henüz emekleme aşamasındaki sektörlerde de aktif olarak kullanılabilecek.

    :: LG’nin yol haritası sizi de heyecanlandırdı mı?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    11 Yorum

    1. SDN Okuru

      LG’nin yol haritasında rulo haline gelen tabletin hatta televizyonun bulunuyor olması.

    2. SDN Okuru

      Umarým havada kalmaz vaatler

    3. SDN Okuru

      Bükülebilen telefonda geç kaldı biraz. Apple daha hızlı davrandı 😛

    4. SDN Okuru

      Artık rulo yapıp müsait bir yere koyulacak daha fazla alternatif olacak :):)

    5. SDN Okuru

      Lg önce şu güncelleme haritasını adam akıllı bir açıklasın!

    6. SDN Okuru

      Lg yapar abi. Yıllardır samsung gibi olmayan özellikle ri kağıda yazıp hiçbir alaykası olmayan cihazlar satmıyor

    7. SDN Okuru

      lg önce adam gibi servis desteği versin, satış sonrası apple kalitesini arıyor insan

    8. SDN Okuru

      Bükülebilir telefon fikrini apple dan çalmışlar 🙂

    9. SDN Okuru

      acaba gerçekten ihtiyaç var mı? diye sormak lazım gelir

    10. SDN Okuru

      ilk bükülebilir telefon/tablet fikri yıllar önce nokia ortaya koymuştu ve harika bir konsept videosu hazırlamıştı. Artık nokia hayatımızda yok ama nokianın hayalini lg gerçekleştirmek için çabalıyor gibi görünüyor. Hadi bakalım hayırlısı olsun.

    11. SDN Okuru

      Apple Iphone 6 plus la zaten bükülen telefonu 2014’te zaten yaptı. 2015 i beklemeye gerek yok:)))

    Diğer yorumları gör (10) Yorum Yap

    Yorum Yaz