Techinside Google News
Techinside Google News

Visa İnovasyon Programı nedir? Visa Türkiye Genel Müdürü’ne sorduk

Visa İnovasyon Programı nedir? Sorusunun yanıtını birinci ağızdan aldık. Mikrofonumuzu Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel'e uzattık.

Visa Türkiye’nin Kolektif House’ta düzenlediği Visa İnovasyon Programı’na katıldık. Yeni FinTech girişimlerine Visa’nın nasıl destek verdiğini yerinde gördük. Ayrıca bazı röportajlarla Visa İnovasyon Programı nedir? Sorusunun yanıtını birinci ağızdan aldık. Etkinlikte mikrofonumuzu uzattığımız isimlerden biri Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel oldu.

Visa İnovasyon Programı nedir?

Visa’nın inovasyondaki yerini Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel’e sorduk. Tezel, Visa’nın yaptığı yenilikleri TechInside okurları için anlattı.

- Advertisement -

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu röportajımızla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

Visa İnovasyon Programı’nın odağına bu çalışmaları Türkiye’de de lokalize etmeyi koymuş durumda. Türkiye’nin Fintech ekosistemini beslemeyi ve geliştirmeyi amaçlayan Visa, kartlı ödemeler pazarını da büyütmeyi hedefliyor. Ayrıca, ülkemizde çıkan lokal çözümleri de yurtdışına taşımak için gerekli altyapı ve network hizmetlerine odaklanıyor.

Bugüne kadar 125 başvuru alan Visa İnovasyon Programı kapsamında, üç ana konu başlık altında çalışan 5 adet FinTech seçilecek. 6 ay sürecek programda programa katılanlar girişimcilik, insan odaklı tasarım, veri güvenliği ve regülasyon gibi alanlarda mentorluk alacak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir