Alman otomobil devi BMW’nin bugün Almanya’nın Münih kentinde düzenlediği NextGen etkinliğinde Motorrad Vision DC Roadster motosikleti tanıttığını sizlere duyurmuştuk. Etkinlikte tanıtılan bir diğer araç ise BMW Vision M Next oldu.
Vision M Next isimli konsept aracın en dikkat çekici noktası her iki dünyaya hitap etmesi. Yani dinlenirken veya işinizle uğraşırken sizi hedefinize götürecek otonom bir araç veya siz kullanmak istediğinizde güçlü bir spor otomobil.
BMW Motorrad Vision DC Roadster tanıtıldı!
BMW'nin bugün düzenlediği NextGen etkinliğinde elektrikli motosiklet konsepti BMW Motorrad Vision DC Roadster tanıtıldı. İşte tasarımıyla BMW çizgilerini taşımaya devam eden motosikletin detayları!BMW Vision M Next tanıtıldı!
Turboşarjlı dört silindirli hibrit güç aktarma organı, 600 beygir güç üretiyor. Bu sayede araç saatte 299 km hıza çıkabiliyor. 0 – 100 km hıza sadece üç saniye içerisinde çıkabilen otomobil, bu sayede günlük kullanımla süper otomobil konseptini harmanladığını bir kez daha gösteriyor.
Yüz tanıma teknolojisinin kullanıldığı Vision M Next bu sayede anahtarlığa olan ihtiyacı tamamen ortadan kaldırıyor. Daha eğlenceli olan ise aracınızın kapılarını açmak istediğinizde sizi yüzünüzden tanıyacak olması.
Martı kanadı kapıları tek bir dokunuşla açmak mümkün. Standart otomobillerde yer alan hayalet ekran olarak tanımladığımız dijital gösterge yerine artırılmış gerçeklik tabanlı ekranlar kullanılıyor. Bu sayede aracın hızına göre ekranda gösterilen bilgiler değişiyor.
Araç hızlandıkça, ekranda sürüşe dair o kadar fazla bilgi veriliyor. Motorrad Vision DC Roadster benzer şekilde bu aracında bir konsept olduğunu ve gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğinin garanti edilmediğini belirtmek isteriz.



Zengine yeni bir oyuncak fakire yeni bir rüya daha göründü…
Bu arabayı Avrupa’da herkes alıp kullanabilir ama bizler rüyamızda görürüz… sanıyor bizim Avrupa sevdalıları, Almanya’da millette para artmıyorki lüks araba alsın, emekliler parayı iki kere sayarak harcıyor.
DOSTUM AVRUPADA ÇOK PARA KAZANILIYOR DÜŞÜNEN YOK SADECE ÖDEDİĞİN VERGİYİ 2.KEZ VERMEZSİN NE YAZIKKİ ÜLKEMİZ HERHANGİ BİR TİCARET TEKNOLOJİ GELİŞİM YOK YANİ BİR YAPIYI 10 ÇARPARAK GÜMRÜKTEN GEÇİP BİZE ULAŞIYOR. ŞİMDİ SANA SORUM BİR VERGİYİ ÖDERSİN PEKİ VERGİNİN VERGİSİ NE ?
İticilik barındırıyor sanki
Rengi hoşuma gitmedi
Araba diye alıp evin önüne koymam bunu 😂
Bu araç sonsuza dek konsept kalır. Üretime geçirme kararı alsalar bile konsept halinden eser kalmaz
BMW gibi saçma sapan araçlar üreten bir marka daha yok. En son 1979’da üretmiş süper spor 2008’de konsept olarak kalmış M1 dışında bir tane süper spor araba üretememiş bir marka. Mercedes bile tarihinde “yüzyılın spor otomobili” 300 SL Gullwing ile başlayan akıma CLK GTR, SLR, SLS AMG, AMG GT, AMG One gibi sayısız süper spor otomobil sığdırmışken tarihine BMW’nin kendiyle çelişmesi komik. Ford GT’yi, Lexus LFA’yı üretmişken BMW tarihinde bir tane bile süper spor otomobil üretmemiş bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Hani siz spor markaydınız ne oldu BMW? M8 süper spor mu hayır değil spor otomobil markası olsaydı BMW tarihinde süper spor otomobiller üretirdi ama yok. BMW’de para da var pulda var ganiyle neymiş efendim süper spor otomobiller para kazandırmıyormuş BMW bahane arama. Spor otomobil markasıysan süper spor otomobil üretirsin BMW bahane aramazsın dünyanın en çok satan premium markasısın sen BMW sen üretmeyeceksen kim üretecek spor otomobil? GT’yi üreten Ford’dan LFA’yı üreten Lexus’tan R8’i üreten Audi’den utan sen bunlar kadar bile olamıyorsun uçak motoru, motorsiklet, bisiklet üretmekle bu işler olmuyor BMW adam olsan şimdiye kadar süper spor otomobil üretirdin hiçbir zaman Mercedes’in tırnağı olamazsın yanından geçemezsin BMW