Akıllı Saat

    LG’den Gear S’ye Rakip Geliyor!

    Samsung’un neredeyse her alanda rakibi almayı başaran Güney Koreli teknoloji üreticisi LG’nin, tıpkı geçtiğimiz ay tanıtımı yapılan Gear S gibi akıllı telefona ihtiyaç duymadan çalışan, sim kartlı bir akıllı saat ürettiği ortaya çıktı. Saatin CDMA teknolojisi ile çalışan ve ABD’li operatör Verizon için üretilmiş bir sürümü, FCC onayında gözüktü.

    Model numarası LG-VC100 olan akıllı saatin, Android Wear işletim sistemi ile çalışacağı düşünülürken, saatin Verizon’a özel olabileceği, diğer ülkelerde ya da operatörlerde satışa sunulmayabileceği de konuşuluyor. Tabi bu düşüncenin ortaya çıkmasındaki en büyük etken, saatin sızan sürümünün CDMA teknolojisi ile çalışıyor olması. LG’nin aynı saatin uluslararası sürümünü de hazırlıyor olması ihtimali de bir hayli yüksek gözüküyor.

    14-09/27/lgsaat.jpg

    Bu da dikdörtgen saat olacak

    Şirketin daha önce tanıttığı iki akıllı saatinden ilki, G Watch, kare ekrana, ikincisi G Watch Round ise yuvarlak ekrana sahipti. FCC onayındaki görsele göre şirket bu safer dikdörtgene daha yakın bir akıllı saat üretecek. Büyük olasılıkla kıvrımlı ekrana sahip olacak olan akıllı saatin önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor.

    :: Sim kart takılabilen bir akıllı saate ihtiyacınız var mı?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    8 Yorum

    1. SDN Okuru

      G Watch alanları pişman etti resmen daha 3 ay olmadı yahu insaf ne saçma stratejiler bunlar koreliler saçmalıyor

    2. SDN Okuru

      yakında akıllı don çıkaracaklar

    3. SDN Okuru

      FCC onayındaki görsele göre şirket bu safer dikdörtgene daha yakın bir akıllı saat üretecek.

    4. SDN Okuru

      Tabi bu düşüncenin ortaya çıkmasındaki en büyük etken, saatin sızan sürümünün CDMA teknolojisi ile çalışıyor olması.

    5. SDN Okuru

      Büyük olasılıkla kıvrımlı ekrana sahip olacak olan akıllı saatin önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor.

    6. SDN Okuru

      Tabi bu düşüncenin ortaya çıkmasındaki en büyük etken, saatin sızan sürümünün CDMA teknolojisi ile çalışıyor olması.

    7. SDN Okuru

      LG’nin aynı saatin uluslararası sürümünü de hazırlıyor olması ihtimali de bir hayli yüksek gözüküyor.

    Diğer yorumları gör (7) Yorum Yap

    Yorum Yaz