Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerTeknolojiHuawei Mate 30 Pro'nun ekran paneli sızdırıldı

    Huawei Mate 30 Pro’nun ekran paneli sızdırıldı

    Huawei’nin merakla beklenen yeni Mate serisi, son bir haftadır pek çok sızıntı ile gündeme geliyor. Huawei Mate 30 Pro, şimdi de ekran paneli sızıntısıyla karşınızda.

    Huawei Mate 30 Pro’nun ekran paneli ortaya çıktı!

    Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo’da paylaşılan yeni görüntü, Huawei Mate 30 Pro modeline ait olduğu iddia edilen ekran panelini ortaya çıkarttı. İlk zamanlarda ekran içinde delikli kamera yapısıyla geleceği söylenen Mate 30 Pro’nun, bu sızıntıda çentikli bir ekranla geleceği gözüküyor.

    Mate 20 Pro modeli ile kıyaslama yapıldığında, yeni çentiğin daha ince bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Bununla birlikte çentiğin içindeki bileşenler arası açıklığın da daha az olduğunu görüyoruz. Bununla birlikte sızdırılan diğer görsellerde ekran içinde bir parmak izi okuyucusunun da bulunduğunu görüyoruz.

    Bu sayede kullanıcılar yüz tanıma ile parmak izi doğrulama arasında seçim yapma imkanına da sahip olacak.

    Son zamanlarda çıkan sızıntılara göre Mate 30 Pro, 6,71 inç büyüklüğünde QHD çözünürlüğünde OLED ekranla birlikte gelecek. 90 Hz ekran, kullanıcılar için de oldukça akıcı bir deneyim sunacaktır.

    Ekran dışında diğer söylentiler ise modelin gücünün Kirin 985 işlemciden alacağını ve 5G modem içeriğini işaret ediyor. 4,200 mAh boyutunda batarya içermesi beklenen model, iddialara göre 55W şarj desteğine sahip olacak.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN