SDNTV

    Nikon D750 Ön İncelemesi

    Nikon, Photokina 2014 fuarında yeni kameralarını tanıttı. Firmanın yeni DSLR modeli D750‘yi ise sizler için değerlendirdik. 

    24.3 Megapiksel değerindeki Nikon D750, sınıfında ilk defa hareket edebilen ince bir ekrana sahip.  EXPEED 4 imaj işlemcisiyle beraber gelen yeni ürün, önceki modellere göre daha yetenekli ve daha hızlı yapıda. 

    51 farklı noktadan otomatik netleme yapabilen D750, sıralı çekim modunda 100 fotoğraf çekebiliyor. JPEG formatında, JPEG Fine resim boyutlarında 100 fotoğraf çekebiliyorken, AF-C otofokus modu, S ve M modlarında, 1/250 perde hızına çıkabiliyor ve bu değerlerde 6.5 FPS hızında fotoğraf çekebiliyor. Yani saniyede 6.5 adet fotoğraf çekebiliyor.

    Magnezyum ve karbon fiber birleşiminden meydana gelen yeni malzemenin kullanıldığı Nikon D750, daha hafif ve sağlam yapıda karşımıza çıkıyor.

    Wireless desteğine de sahip olan D750, akıllı cihazlarla bağlantı kurabiliyor. iOS ve Android cihazlara yüklenecek Wireless Mobil Adaptör uygulamasıyla beraber cihazı uzaktan da kontrol edebileceksiniz. Ayrıca içerikleri de alabileceksiniz.

    Dilerseniz Photokina etkinliği için Almanya’da bulunan Hakkı Alkan‘ın ön inceleme hazırladığı Nikon D750′ye yakından bakalım. İyi seyirler.

    #video_7573#

    :: Nikon’un yeni DSLR modelini nasıl buldunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    9 Yorum

    1. SDN Okuru

      Çok geç netliyo bunlar

    2. isveçli

      tam anlamýyorsunuz gibi geldi bu kamera iþinden .
      iþin ehli birisi olsa iyiymiþ.özgür gibi

    3. SDN Okuru

      @isveçli’ye katılıyorum, 7D MII ön incelemesini de hesaba katarsak cep telefonu anlatır gibi DSLR anlatılınca pek oturmamış.. Ayrıca videolarda yoldan geçerken Photokina’ya da uğradık tadı var..

    4. SDN Okuru

      Hazır oradayken panasonic’in telefon/kamera modelini de inceler misiniz?

    5. SDN Okuru

      İnceleme yetersiz ötesi. Verilen teknik bilgiler yetersiz ve eğer birisi fps in ne anlama geldiğini bilmiyorsa bunu izlemesin, sizde bir zahmet fotoğrafa giriş videosu modunda inceleme yapacaksınız hiç yapmayın. Eğer illa yapacağız diyorsanız da az çok anlayan ve incelerken heyecanını izleyenlere gecirebilen birisi incelesin…

    6. SDN Okuru

      1/250 mi 1/8000 mi?
      Built-in flash ile derseniz, evet, SB-910 ileyse sonuna kadar gider sknti yok.. Menuden aktiflerstirmek yeterli..

    7. SDN Okuru

      Üşüyoruz berkin reiss

    8. SDN Okuru

      Tasarým olarak Nikon D7100 Ýle Ufak farklar dýþýnda ayný. Wifi, Hareketli ekran ve FX olmasý dþýnda da özellikleri Ayný. Nikon D7100 Crop makinelerdeki baþarýýsýný. Fx Makinelerde D750 Ýle yakalayacýðý inancýndayým. Çok saðlam bi makine. Alýcýlarýna hayýrlý olsun.

    9. SDN Okuru

      Alalı 1 ay oldu kullanıyorum ele oturuşu çok iyi malzeme kalitesini elinize aldığınızda hemen farkettiriyor ben 28 300 objektif le kullanıyorum neticeleri çok iyi özellikle video çekimi mükemmel

    Diğer yorumları gör (8) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network