Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelHuawei P30 kutu açılışı ve ilk bakış

    Huawei P30 kutu açılışı ve ilk bakış

    Huawei P30 kutu açılışı ve ilk bakış videosuyla karşınızdayız. Bu videomuzda Huawei’nin P30 modelini kutusundan çıkarıyoruz. Ayrıca telefonun incelemesini de gerçekleştiriyoruz.

    Huawei’nin mart ayında tanıttığı P30 modeli sahip olduğu özelliklerle dikkat çekiyor. Özellikle kamera tarafında eli oldukça kuvvetli olan modeli bu videoda mercek altına alıyoruz.

    Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri inceleme videomuzla baş başa bırakalım. İyi seyirler…

    Huawei P30 özellikleri

    Uzun bir süre boyunca beklenen Huawei P30 ve P30 Pro modelleri, Mart 2019’da düzenlenen etkinlikte resmen tanıtıldı. Videomuzda detaylıca incelediğimiz P30 modelinin özelliklerine dilerseniz şimdi de yazılı olarak göz atalım.

    Huawei P30 tasarımında ekran kasa oranı dikkat çekiyor. Arkada üçlü kamera tasarımının bizi karşıladığı telefonda kameranın altında ise LED flaş konumlanıyor. Telefonun sağ kısmında kontrol ve güç butonu yer alırken, sol kısmında herhangi bir buton kullanılmıyor.

    6.1 inçlik OLED ekranla gelen telefonun eranı 2340 x 1080 piksel Full HD+ çözünürlüğe sahip.

    Gücünü Kirin 980’den alan telefonda Mali-G76 MP10 GPU grafik birimi kullanılıyor. 6 GB RAM ile birlikte gelen telefonun depolama alanı ise 128 GB olarak karşımıza çıkıyor. Bu arada Kirin 980’in performans ihtiyacında 2.6 GHz hızında çalışan iki adet Cortex A76, günlük kullanımda ise 1.92 GHz hızında çalışan iki adet Cortex A76 çekirdeğinden yararlandığını belirtelim.

    Huawei P30 arkada üçlü kamera kurulumuyla geliyor. 40 Megapiksel çözünürlüğündeki, f/1.8 diyafram değerine sahip ana kameraya 16 Megapiksel çözünürlüğünde ikinci ve 8 Megapiksel çözünürlüğünde üçüncü kamera eşlik ediyor. Telefonun önünde ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde kamera konumlanıyor. İkinci ve üçüncü kameraların diyafram değeri ise f/2.2 ve f/2.4 olarak sıralanıyor. 8 Megapiksellik üçüncü kameranın 3x telefoto lens görevi gördüğünü hatırlatalım.

    Süper makro fotoğraflar çekebilen bu kamera ayrıca 5 kat hibrit yakınlaştırma yapabiliyor.

    3.650 mAh bataryadan beslenen telefonun 22.5W hızlı şarj desteği ile geliyor.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN