Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelOnePlus'ın bir sonraki telefonu için uygun fiyat müjdesi

    OnePlus’ın bir sonraki telefonu için uygun fiyat müjdesi

    OnePlus 7 Pro modeline benzer bir telefon üretmeye hazırlanan teknoloji şirketinin bir numaralı ismi Pete Lau, daha ucuz fiyat politikasını uygulamaya sokacaklarını açıkladı. OnePlus’ın İcra Kurulu Başkanı Lau, yeni telefonun OnePlus 7 Pro’dan daha aşağı bir fiyatta satılacağını açıkladı.

    OnePlus telefon fiyatları

    OnePlus telefon fiyatları neden ucuzluyor?

    Pete Lau bu konu hakkında herhangi bir detay vermedi ancak yeni akıllı ürün hakkında konuştu. Buna göre henüz ismi belli olmayan cihaz, 90Hz özelliğine sahip olacak. Şirketin kurucusu Lau, şunları da sözlerine ekledi ve kesin konuştu:

    “OnePlus, OnePlus 7 Pro vasıtasıyla ekran yenileme hızı adına 90Hz özelliğini ve AMOLED ekranı ilk kez beraber kullandı ve bu sayede sektörde bir ilki gerçekleştirdi. Aldığımız müthiş olumlu geri bildirimler, bizi amiral gemisi telefonlarda bir standart olacağına inandığımız 90 Hz’i kullandırtmaya devam etti. Böylece daha fazla insan pürüzsüz bir ekran deneyimi elde edebildi. Şu an üzerinde çalıştığımız cihaz çok yakında gelecek.”

    OnePlus telefon

    Yeni telefonun işlemcisi, büyük ihtimalle, Snapdragon 855 olmayacak. Zira OnePlus’ın CEO’su yaptığı ilgili açıklamada henüz üretim aşamasında olan modelin OnePlus 7 Pro ürününe benzeyeceğini söylemişti. Buradan hareketle uygun fiyatlı telefonun işlemcisi Snapdragon 730 olabilir.

    En hızlı ve en sorunsuz deneyimi kullanıcılara ulaştırmak amacıyla çalışan OnePlus’ın satış rakamları gayet iyi. Son olarak, daha çok kullanıcıya ulaşması beklenen ve fiyatı nispeten ucuz olan üretim aşamasındaki ürünün teknik detayları önümüzdeki günlerde belli olacak. OnePlus telefon fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz?

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN