Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    HaberlerDonanımLogitech iPad klavye kılıfları yeni iPad modeli için sahada

    Logitech iPad klavye kılıfları yeni iPad modeli için sahada

    Apple’ın 10.2 inçlik yeni iPad cihazını piyasaya sürmesinin ardından harekete geçen Logitech, klavye kılıflarını duyurdu. Yeni bir klavye kılıfı üçlüsü ile karşımıza çıkan üretici firma, Rugged Combo 3 modeli sayesinde öğrencilerin iPad keyfini korumayı amaçlıyor.

    logitech iPad klavye kılıfları

    Logitech iPad klavye kılıfları yeni iPad modeli için geldi

    Yukarıdaki görselde görülen Rugged Combo 3, sınıfta iPad kullananların tercih edebileceği en son ve en güncel klavye koruyucularından biri olarak dikkat çekiyor. “Akıllı Bağlantı” (Smart Connector) özelliği ile uyumlu olan kılıf, kablosuz klavye kullanımında etkili bir aktör olarak kullanıcıları endişelerden uzak tutuyor.

    Rugged Combo 3, Logitech’in verdiği bilgilere göre, düşmeye ve sıvıya dayanaklı bir ürün olarak öne çıkıyor. Kendisi, ayrıca, fiziksel darbelere karşı da güçlü. Bunun dışında diğer Logitech klavye kılıflarında olduğu gibi bu donanımda da iOS kısayol tuşları sıralanmış bir halde dizili.

    Apple Pencil veya Logitech Crayon ile uyumlu çalışan Rugged Combo 3, iPad’in diğer donanımlarıyla da sorunsuz bir şekilde (kulaklık, kamera vb.) çalışıyor. Ekim ayında satışa sunulacak olan koruyucunun ABD fiyatı 99 dolar olarak açıklandı.

    Öğrenciler dışında başka kullanıcıları da düşünen Logitech, önceden duyurulan diğer 2 yeni klavye kılıfını da satışa sunacak. Yukarıdaki görselin sol tarafında Rugged Folio yer alırken sağ tarafında ise Slim Folio yer alıyor. Düşmeye karşı dayanıklı olan modeller, tozlara ve sıvılara karşı da oldukça sağlam.

    Akıllı kalemlerle beraber kullanılabilen bu 2 yeni ürün, okumayı ve çizim yapmayı sevenler için birebir. Ekim ayında satışa sunulması planlanan Rugged Folio’nun satış fiyatı 139.99 dolar olarak açıklandı. Kendisinden daha ince olan Slim Folio, kasım ayında raflardaki yerini alacak ve 99 dolar karşılığında satılacak.

    Logitech iPad klavye kılıfları için ne düşünüyorsunuz?

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN