Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelDördüncü çeyrekte EMUI 10 güncellemesi alacak olan 33 Huawei modeli

    Dördüncü çeyrekte EMUI 10 güncellemesi alacak olan 33 Huawei modeli

    Android 10 tabanlı EMUI 10 güncellemesi, Huawei telefonları için son derece önemli bir güncelleme olarak güncelliğini koruyor. Huawei modellerinin akıcılığını ve kullanım performansını gözle görülür bir biçimde artıran EMUI 10, Ekim 2019 – Aralık 2019 döneminde hangi cihazlara uğrayacak?

    EMUI 10 güncellemesi

    EMUI 10 güncellemesi hangi 33 model ile buluşacak?

    Kullanıcıların en çok sevdiği özelliklerden biri olan karanlık mod uygulamasını aktifleştiren, Huawei telefonlarının sistem ayarlarını daha iyi bir hale getiren ve Windows 10 ile uyumlu çalışmayı sağlayan EMUI 10, son üç ayda milyonlarca kullanıcıyı mutlu edecek. Peki, en yeni detaylar neler?

    İlk olarak kendisini Mate 30 serisinde gösteren yeni yazılım, daha önce hazırlanan yol haritasına göre, önümüzdeki ay itibari ile P30 serisini güncellemeye hazırlanıyor. EMUI 10, ayrıca, tabletleri de güncelleyecek. Bu tabletlerin bir kısmı Honor’a ait iken diğer kısmı Huawei’ye ait.

    EMUI 10

    Ekim ayının ortasında başlayacak olan EMUI 10 P30 beta süreci, Mate 20 telefonlarını bekletecek. Zira Mate 20 modelinin bu yazılımla tanışma vakti ekim ayının son günleri olarak biliniyor. Buna ek olarak P20 serisi de Mate 20 ile aynı kaderi paylaşacak. Mate 10 severlerin kasım ayının son günlerini beklemesi gerekiyor.

    EMUI 10 güncellemesi

    EMUI 10 güncellemesi

    Bunun dışında Honor 20, Honor 20 Pro, V20 ve Honor Magic 2 kullanıcılarının da P30 kullanıcıları ile bekleme süreleri farklı değil. Bu listede olmayan diğer Honor modelleri kasımda ve aralıkta güncellenecek. Son olarak, Honor severlerin telefonları Magic UI 3.0 beta ile tazelenecek.

    EMUI 10 güncellemesi alacak telefonlar

    EMUI 10 güncellemesi alacak telefonlar

    Çok daha iyi bir telefon deneyimi elde etmek isteyenlerin adresi olarak tanımlanan yeni yazılım, EMUI 9.1 ile birlikte şimdiden Huawei markasını seçenleri memnun etmeyi başardı. Tercih ettiğiniz modelin ismi ne ve yeni yazılımda en sevdiğiniz özellik hangisi?

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN