Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelSamsung Galaxy Note 9 için beklenen an geldi

    Samsung Galaxy Note 9 için beklenen an geldi

    Geçen yıl piyasaya sürülen Samsung Galaxy S9 ve Samsung Galaxy Note 9, son günlerde teknoloji gündeminin zirvesinde. Android 10 tabanlı One UI 2.0 haberlerinin peş peşe yayılması, ilgili modellerin kullanıcılarını sevindiriyor. Bu bağlamda, Samsung Galaxy Note 9 Android 10 Beta güncellemesi karşınızda.

    Samsung Galaxy Note 9

    Samsung Galaxy Note 9 Android 10 Beta güncellemesi

    Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 modellerinin piyasaya sürülmesi ile birlikte Galaxy Note 9’a ve S9 serisine geri dönen Samsung, bu haftanın başında duyurduğu üzere Android 10 Beta yazılımını Galaxy Note 9’a getirdi. Yeni yazılım, Güney Kore’de ve Birleşik Krallık’ta yayılmaya başladı.

    Samsung Members uygulaması ile Beta sürecine kayıt olan herkes, Android 10 Beta güncellemesini indirebilir. Bu sürümün diğer ülkelere yayılması birkaç hafta sürebilir. One UI 2.0, yeni bir kullanıcı arayüzüne, yeni bir hareket navigasyonu moduna ve yeni bir odak sistemine sahip.

    Samsung Galaxy Note 9 Android 10 Beta güncellemesi 

    Tasarım konusunda sadeliği seçen Samsung, One UI 2.0 eşliğinde daha gelişmiş bir bildirim sistemini getirmesine karşın daha basit bir tuş dizilimini kullanıcıların hizmetine sunuyor. Bundan böyle ekranda bulunan tuşlar, kullanıcılara vakit kazandıracak. Ayrıca ekranda beliren bilgi pencelerinin sayısı da azaltıldı.

    Film izlemeyi veya oyun oynamayı tercih eden kullanıcıların yakından bildiği gelen aramalar ve bildirimler, artık ekranın daha küçük bir bölümünü kaplayacak. Bu sayede film ve oyun keyfinize tamamen dokunulmayacak. Buna ek olarak güncellenen karanlık mod, yeni güncellemenin en önemli özelliklerinden bir tanesi.

    Samsung Galaxy Note 9

    Bu iki modele daha fazla destek vereceğini söyleyen Samsung, geçmiş modellerinin kullanıcılarını ihmal etmiyor. Android 10 Beta sürümü ile gelen diğer yenilikler de oldukça göze çarpıyor. Dilerseniz geride kalan diğer özellikleri de aşağıda belirtelim:

    — Ekran kaydı
    — Akıllı cevap sistemi
    — 50 yeni güvenlik ayarı
    — Katlanabilir telefonlar için optimizasyon
    — 5G optimizasyonu
    — Live Caption | İşitme engelliler adına altyazı desteği
    — Wi-Fi tasarruf modu
    — Aile bağlantısı modu

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN