Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Mediatrend Desktop Mediatrend Mobile
Diğer
    GenelYeni yıl hediyesi olarak akıllı telefon aksesuarları 

    Yeni yıl hediyesi olarak akıllı telefon aksesuarları 

    Yeni yıl için sevdiklerinize hem etkileyici hem de işe yarayacak ve devamlı kullanılabilecek bir hediye mi almak istiyorsunuz? O zaman bu yazımızı okumanızda fayda var. Yeni yıl hediyesi olarak akıllı telefon aksesuarları neler? Yakından bakıyoruz.

    Yeni yıl geldi çattı. Artık 2010’lu yılları bırakıyor ve 2020’li yıllara giriş yapıyoruz. Peki yeni yıla hazır mısınız? Sevdiklerinize alacağınız hediyeyi şimdiden düşündünüz ya da aldınız mı? Hala karar veremediyseniz ve yazımızı yeni okuyacaksanız, şanslısınız.

    Yeni yıl hediyesi olarak akıllı telefon aksesuarları neler?

    Hem işlevsel, kullanışlı hem de sevdiklerinizi heyecanlandıracak pek çok farklı fiyat kategorisinde akıllı telefon aksesuarını hediye edebilirsiniz. Akıllı telefon aksesuarı demişken, sadece hızlı şarj adaptörü, kablosu, kılıf, kırılmaz ekran camı gelmesin aklınıza.

    Akıllı bileklikten, akıllı saate, taşınabilir hoparlörden kablosuz kulaklığa, pek çok farklı akıllı telefon aksesuarını sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

    MediaMarkt aksesuar kategorisinden, tüm bu anlattığımız ürünlerle ilgili pek çok farklı markanın, farklı modellerine buradan ulaşabilirsiniz.

    Yaşam kalitemizi artıran aksesuarlar

    Günümüzde neredeyse her yaş grubunda kullanıcıda akıllı telefon kullanılıyor diyebiliriz. Ülkemizde de akıllı telefon kullanım oranları oldukça yüksek.

    Akıllı telefonu olan bir sevdiğinize, o telefonu çok daha işlevsel kullanmasını sağlayabileceğiniz ve yaşam kalitesini artırabilecek aksesuarlar hediye edebilirsiniz.

    Akıllı saat

    Apple, Huawei ve Samsung başta olmak üzere, pek çok markanın, farklı fiyat kategorilerinde akıllı saatleri bulunuyor.

    En yeni çıkan Huawei Watch GT 2 ve Samsung Watch Active 2 modelleriyle beraber Apple’ın en yeni akıllı saati Apple Watch 5 modelleri ülkemizde satışa çıkmış durumda. En iddialı akıllı saatlerden, fiyatı daha uygun akıllı saatlere kadar pek çok farklı modeli sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. (Ultram)

    Akıllı saatler hem kalori, nabız ve uyku kalitesi gibi ölçümlemeler yapabiliyorken, ayrıca sporcular için de çok kapsamlı çözümler üretebiliyorlar. Kimi saatin pil ömrü 2 haftaya kadar gidebiliyorken, kimi akıllı saatler ise bir sağlıkçı titizliğiyle çalışıp, sizin tüm verilerinizi kaydedip, sizi uyarabiliyor.

    Sadece yaşı büyük sevdikleriniz değil, kardeşiniz, kuzeniniz, yeğeniniz hatta çocuğunuza bile onun güvenliğine katkı sağlayacak bir çocuk saati de hediye edebilirsiniz. SOS bildirimi ve GPS ile takip gibi pek çok imkanı kullanırken, cocuğunuzu da sevindirebilirsiniz.

    Akıllı bileklik

    Akıllı bileklikler de temelde akıllı saatler gibi kullanıcılara oldukça faydalı çözümler üretiyor. Hem pil süreleri uzun hem de daha uygun fiyatlı çözümler olan akıllı bileklikler, ayrıca kolda taşıması daha kolay yapıları sayesinde, gece uyku kalitenizi de daha rahat bir şekilde ölçebiliyor, spor aktivitelerinde de yanınızda oluyor.

    Kablosuz kulaklık ve hoparlör

    İyi bir akıllı telefon kullanıcısının hem kablosuz kulaklığa hem de hoparlöre en azından ikisinden birine sahip olması gerektiğini düşünüyorum.

    Artık 2020 yılına girdiğimiz dönemde, gerçek kablosuz kulaklık deneyiminin pek çok fiyat segmentinde başarıyla beraber sağlandığı bir dönemde, hem kulaklık hem de taşınabilir hoparlör tarafında kablosuz teknolojiye geçmek için tam zamanı.

    Hem sevdiklerinizle havuz başında, deniz kenarında ya da piknik yaparken kullanabileceğiniz taşınabilir hoparlörler hem de size her yerde eşlik edebilecek kablosuz kulaklıklar, telefonla olan deneyiminizi çok daha farklı seviyelere çıkarabilirler. Özellikle de müziği seviyorsanız.

    Hayatı kolaylaştıracak şarj aksesuarları

    Telefonunuzu sadece kutusundan çıkan şarj adaptörüyle mi şarj ediyorsunuz? Kablosuz şarj desteğine sahip bir akıllı telefonunuz varsa, onu ve akıllı saatinizi kablosuz şarj standından şarj edebilirsiniz. Hatta bazı kablosuz şarj istasyonlarında, aynı anda 2 tane ürünü şarj edebilme imkanına da sahipsiniz.

    Günümüzde kablosuz şarjların şarj hızları da epey arttı. 10W ve 15W gibi hızlar günümüzde rahatlıkla bulunabilen hızlar.

    Ayrıca çok daha güçlü hızlı şarj adaptörü ve daha dayanıklı daha uzun USB Type C ve Lightning kabloları da hediye olarak alınabilir.

    Tabii akıllı telefon aksesuarı demişken, sevdiğiniz kişinin telefonuna uygun kılıf, ekran koruyucu gibi pek çok farklı aksesuarı da satın alabilirsiniz.

    Haberler

    BUNLARI DA BEĞENEBİLİRSİN