Oyun

    PES 2014 için Motivasyon Videosu

    Bu sene Fox Engine ve Havok fizik motorunun desteğini arkasına alan Konami, PES 2014‘te serinin en köklü değişikliklerine imza atmaya devam ediyor.

    Son birkaç yıldır, EA‘nin Fifa‘da yaptığı köklü değişikliklere ayak uyduramayan Konami, oyun severlerin kendisinden beklediği atılımı bu sene gerçekleştirecekmiş gibi gözüküyor.

    PES 2014‘te serinin en radikal kararlarını alarak baştan aşağı değişikliğe giden firma, önce oyun motorunu değiştirmiş, ardından fizik animasyonları için Havok fizik motorundan yararlanılacağını açıklamıştı.

    Konami, şimdide daha önce hiçbir futbol oyununda karşılaşmadığımız bir yeniliğe imza atmak üzere. PES 2014‘te karşımıza çıkacak olan “Heart” isimli sistem sayesinde, oyuncuların motivasyonları direk oynanışa etki edebilecek.

    Örneğin morali, motivasyonu daha yüksek olan bir oyuncu frikikleri daha iyi kullanabilecek. Bu motivasyon olayı oynayanların bileceği üzere NBA 2K serisinde son derece tutarlı bir şekilde çalışıyordu. Üst üste isabetli şut atan sıradan oyuncular isabet oranını yükseltebiliyor ve bu direk oynanışa etki ediyordu. Bakalım Konami bu sistemi 2K Sports kadar başarılı bir şekilde oyuna entegre edebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.

    Lafı daha fazla uzatmadan sizi Konami‘nin PES 2014 için yayınladığı yeni video ile baş başa bırakalım.

    #video_2908#

    :: Sizce Konami bu sene PES 2014 ile Fifa 14’ü kalite bazında geride bırakabilir mi?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    20 Yorum

    1. SDN Okuru

      Taraftar cok iyi olmus

    2. SDN Okuru

      you are so slowly bro

    3. SDN Okuru

      Fifa 14 daha kaliteli

    4. SDN Okuru

      pes dobra dobra geliyor.

    5. SDN Okuru

      fifayı oldum olası pesten daha çok sevmişimdir ama pes bu sefer sevilcek gibi :))

    6. SDN Okuru

      Bu taraftar sesi video için özel olarak mı yüksek yoksa gerçekten mi böyle? Oyunda belli olacak

    7. SDN Okuru

      Top ve futbolcu arasındaki fizik etkileşimi bildiğin kalas mkskym

    8. SDN Okuru

      bence fizik motoru kötü olmuş önceki pes de daha iyiydi fifa gibi bi ağırlık bi bişey gelmiş

    9. SDN Okuru

      çok dandik duruyor arkadaş ya 🙁

    10. SDN Okuru

      PS3 için Belki de son oyununu çıkartıyorlar,o yüzden sağlam geliyor PES 2014…..PS4 için bekleriz daha sonra…

    11. SDN Okuru

      geçen yılda böyle büyük umutlar vaadediyorlardi

    12. SDN Okuru

      moralin oyundaki pozisyonlara göre değişmesi çok iyi olmuş ama oyuncular geçmiş yıllara göre daha kalas gibi duruyo

    13. SDN Okuru

      Videoda adamlar sahaya yağ sürülmüş gibi gidiyor senelerdir pes oynarım ilk defa fifayı denemeyi düşünüyorum…

    14. SDN Okuru

      KONAMI haklarını 2KSports’a bırakmalı.

    15. SDN Okuru

      saha çimlerini biraz gerçekçi yapsalar olmuyor mu… yüzlerce çalışanı var, biri de demiyor ki halı sahada gibi oynanıyor maç…

    16. SDN Okuru

      acaba 2012 ikile arasında far vamı

    17. SDN Okuru

      hala nelerle uğraşıyor bu japonlar bence yine atmosfer boş olacak. insanlar çıldıracak artık kol bozuk değil de moraller düştü oynanmıyor lan işte olacak bahaneler.

    18. SDN Okuru

      pes her zaman en iyi futbol oyunudur pes 2012 2013 torpilidir C.Rornaldo torpili oyunun ana yüzü oydu ama 2011 gerisi 2013 ilerisi öle deil C.Ronaldo torpili yoktur Teknosada pes 2014 var ama depoda teşirde yak eğer oyunun istiorsanız depodan 2 katına alabilirsiniz 🙂 dedğim gibi 2014 ve ilerisi çok güzel olacak (benim düşüncem)=FİFA çok kötü bir oyun en sevmediğim maç oyunu )

    Diğer yorumları gör (19) Yorum Yap

    Yorum Yaz