Teknoloji Haberleri

    Nike ve Adidas tasarımcısından ‘Tesla’ imzalı ayakkabı

    Daha önce Nike ve Adidas gibi markalarla çalışan tasarımcı, Tesla imzalı ayakkabı tasarladı. İşte burada bir süre bulunmuş eski tasarımcı şimdi de elektrik vurgusuyla birlikte Tesla'yı spor ayakkabıya taşıdı.
    Tesla imzalı ayakkabı

    Daha önce Nike ve Adidas gibi markalarla çalışan tasarımcı, Tesla imzalı ayakkabı tasarladı. Ünlü markalarda bir süre bulunmuş eski tasarımcı şimdi de elektrik vurgusuyla birlikte Tesla’yı spor ayakkabıya taşıdı. Işıklı bir krampon ayakkabı tasarımına yer veren Hussain Almossawi, dikkat çekmeyi başarıyor.

    Tesla imzalı ayakkabı karşımıza çıktı

    Tesla, Elon Musk’ın göz bebeği. Dünyanın en dikkat çeken elektrikli otomobil üreticilerinden olan Tesla, bir başka konsept tasarıma taşınıyor. New York’ta yaşayan ve daha önce Nike, Adidas, EA Sports ve benzeri pek çok markayla çalışan Almossawi, fütüristik tasarım çizgisiyle biliniyor. Futbolcuların tercih ettiği bir spor ayakkabı türü olan kramponlara farklı bir bakış açısı kazandırıyor. Bir Tesla ve futbol tutkunu olan genç tasarımcı, yeni bir spor ayakkabı tasarladı.

     

    Bu gönderiyi Instagram’da gör

     

    Hussain Almossawi (@mossawi_)’in paylaştığı bir gönderi

    Tesla’dan ilham alındığı için ışıklı şeritlere sahip olan ayakkabının genel anlamda akıllı bir özelliği bulunmuyor. Çok daha şık ve farklı görünmesi için oluşturulan bu konsept tasarımı gerçekten de dikkat çekiyor.

    Eğer böyle bir ayakkabı piyasa çıksaydı almak ister miydiniz? Yorumlarda bizlerle fikirlerinizi paylaşmayı unutmayın.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    11 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      eee yani ben olsam incelemelerine göre almayı düşünürdüm ^_^

    2. Teknoloji Dostu

      kesinlikle alırdım

    3. Teknoloji Dostu

      Param olsada ben alsam

    4. Ertan

      Açıkçası görüntü dışında başka teknik özellikleri de olmasını isterdim. Fakat satın alırmıydım bu denli ışıklı bir ayakkabıyı ? Sanırım cevabım “hayır” olurdu.

      1. Teknoloji Dostu

        Ne yapmasını istersin kramponun
        Senin yerine şut çeksin top sürsün, uçsun falan.

    5. Teknoloji Dostu

      Futbol da artık ayakkabılar belli bir sınırs geldi. Yavaş yavaş tasarım gücü bu şrkilde arttırılabilir

    6. Teknoloji Dostu

      Beyaz kutusu olursa mağaza kapısına dizilirler.

      1. Teknoloji Dostu

        Kesinlikle sadece kutusu için kapıya dizilecekler 😀

    7. Teknoloji Dostu

      Teslanin hatırına evet alirim

    Diğer yorumları gör (10) Yorum Yap

    Yorum Yaz