Mobil

    Samsung’un Super Bowl Reklamı Yayınlandı

    Geçen hafta duyurduğumuz Samsung‘un Super Bowl reklamı yayınlandı. Tahmin edildiği gibi Samsung, yüksek ücret ödeyerek Super Bowl arasında uzun bir reklam yayınladı.

    Samsung Galaxy Note‘un tanıtıldığı reklam, Samsung’un artık klasikleşen Apple iPhone sırasındaki insanları gösteren sahneyle başlıyor. oldukça eğlenceli ve renkli hazırlanan Samsung Galaxy Note reklamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

    #video_1259#

    Samsung’un bu reklamın yayın bedeli için 4 milyon dolardan fazla verdiği söyleniyor.

    :: Samsung’un reklamını nasıl buldunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    7 Yorum

    1. SDN Okuru

      adamlarda para çok

    2. SDN Okuru

      telefonun teknik hiç bir özelliğinin ön planda olmadığı sadece imrendirme amacıyla çekilmiş saçma sapan bir reklam filmi olmuş.

    3. alike03

      Adam Freedom(Özgürlük) diye bagiriyor. Anlayana

      Üstelik bu reklam daha önce vardi. Sadece gelistirmisler reklami.

    4. SDN Okuru

      Ne yapsalardı yani 6876321 tane özelliği tek tek saysalar mıydı ? Reklam dediğin böyle yapılır. İnsanların çoğunun anlamayacağı teknik özellikleri bir sürü cümlenin arasına sıkıştırmak saçma.

    5. SDN Okuru

      demek yurt dışındakilerde malmış 1000 dolara telefona vercek kadar 200 dolardan sonrası haram

    6. SDN Okuru

      SDN OKURU 07.02.2012 02:50

      şaka mısın arkadaşım sen? Milletin neye ne kadar para vereceği sana kalmış bir şey mi? Onların keyfi misin sen? Ve ayrıca 200 dolardan sonrası haram diyorsun nerde yazıyor böyle bir şey? Kaynağını göstersene hadi.

    Diğer yorumları gör (6) Yorum Yap

    Yorum Yaz