Otomobil

    Volkswagen Golf 8 artık Türkiye’de! İşte satış fiyatı

    Alman otomotiv üreticisi Volkswagen tarafından üretilen Golf 8. nesil arabaları şimdi 223.500 TL'den başlayan satış fiyatları ile Türkiye'ye giriş yaptı.

    Alman otomotiv devi Volkswagen tarafından üretilen Golf 8. nesil, uzun bir bekleyişin ardından Türkiye’de satışa sunuldu. Kompakt tasarıma sahip otomobil, 223.500 TL’den başlayan fiyat etiketiyle satılacak.

    Geçtiğimiz yıl piyasaya duyurulan ve kısa zaman içerisinde Avrupa’nın en çok satan otomobili olan Volkswagen Golf 8 nihayet Türkiye sokaklarında yol almaya başladı. Yenilenen iç tasarımı ve teknolojik sistemleriyle dikkatleri üzerinde toplayan araçlar, artan ÖTV zammından ötürü eski nesle nazaran daha yüksek fiyatlar ile karşımıza çıktı.

    Volkswagen Golf 8. nesil’de bizleri neler bekliyor?

    İlk bakışta eski Volkswagen Golf ailesini andıran yeni Golf 8 serisinde kompakt hatchback tasarımı karşımıza çıkmaya devam ediyor. Aracın uzunluğu 4284 milimetre olarak açıklanırken; modelin genişliği 1789 mm, yükseklik 1456 mm ve aks mesafesiyse 2636 mm şeklinde paylaşılmış durumda.

    Eskisinden çok daha dijital bir hale getirilen modelde Innovision Cockpit isimli sistemden yararlanılıyor. Araç şoförünü 10.25″ büyüklüğünde elektronik gösterge paneli ve 8.25″ boyutunda bilgi eğlence sistemi karşılıyor.

    Şoförler için bir dolu pratik özellik sunan araç HUD, WeConnect/WeConnect+, Cart2X, We Upgrade ve mobil anahtar gibi önemli ayrıntılara yer veriyor. Ergonomik açıdan da büyük bir konfor sağlayan otomobil çok daha sezgisel bir kullanım imkanı sağlıyor.

    Volkswagen Golf 8

    1994 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösterdiklerini açıklayan Volkswagen Binek Araç Genel Müdürü Gino Bottaro, 8. nesil Golf modellerinin satışa çıktığı günden bu yana 210 binden fazla satış yaptığını açıkladı. Bu sözlerine ek olarak Bottaro şöyle konuştu:

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    18 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      350bine 1 motor Golf.

    2. ali acar

      bir golf bu kadar edermi be ülkenin hali çok yazık

    3. Teknoloji Dostu

      Bir araba bize 2 araba devlete

    4. AByrktr

      Golf’ün geldiği fiyat skalasına bak şaka gibi.

    5. Teknoloji Dostu

      Otomatik vites golf için en az 320bini gözden çıkarmak lazım, bu kadar para verdikten sonra audi A3 almak daha mantıklı

    6. Altan

      ww türkiyede hede hödö diye şaşalı pazarlama reklamları yapacaklarına ilk önce adam gibi gel bu ülkede fabrika aç. buradaki insanlara iş imkanı sağla. mercedes, ford, toyota, honda, hyundai renault, fiat vb niceleri bu markalar enayi bir sen mi akıllısın? bir tane dikili taşın yok bu ülkede ama utanmadan insanları enayi yerine koyuyolar. gerçi bizim millet koyulmaya alışmış. bunlara fazlasıyla mustahak….

    7. teknoloji dostu

      1 litrelik motora çektikleri fiyata bak 🙂 bunlarda harbiden yüz yok ya….

    8. teknoloji dostu

      dsg denen rezil ucube şanzımandan yaklaşık üç sene önce kurtuldum. bir daha mı? kesinlikle hayır.

    9. Teknoloji Dostu

      Vaybe kibrit kutusu kadar arabanın başlangıç fiyatı 223.500₺ aman 😬 yarabbi

    10. Teknoloji Dostu

      Almanya nın şahini

    11. recep

      araba mı alıyoruz ülke mi alıyoruz birisi açıklayabilir mi?

    12. Teknoloji Dostu

      Bu paralar azmı bide lansman fiyatı diye düz vites fiyatınımı düşürdüler bunlar çakal olmuş

    13. falan filan

      o kadar para ver 1.0 motor al 🙂 Türkiye paketleri de bomboş oluyor

    14. Teknoloji Dostu

      fiyatlara bak , 1 bize 1 malum kişiye alıyoruz

    15. Teknoloji Dostu

      365tl 1.0 motor 😀

    16. Teknoloji Dostu

      Almana sormadan almam golf wv tercihim

    17. Teknoloji Dostu

      Savaşta mıyız?

    Diğer yorumları gör (17) Yorum Yap

    Yorum Yaz