SDNTV

    Bu Videoda Maxthon’u Öğreniyoruz!

    Bilgisayarınızda en çok kullandığınız yazılım nedir desek, sanıyoruz ilk sırayı tarayıcınız (Browser) alır. Tarayıcılar arasında Internet Explorer sayesinde Microsoft‘un krallığı devam ederken, yazılım devini zorlu rakipler takip ediyor.

    Rakipler arasında kimler yok ki? Açık kaynak kodlu Firefox ve Chrome he geçen gün kullanıcı sayısını artırırken, Opera ve Safari de yeni seçeneklerle internet kullanıcılarının gönlünü fethetmeye çalışıyor.

    İndirin, Kullanın!

    Tarayıcılar arasında birisi var ki, epey dikkatimizi çekti ve bu deneyimlerimizi de sizlerle paylaşmaya karar verdik. Adı; Maxthon. Yazılımda virüs, casus yazılım, reklam gibi sizi kızdıracak eklenti ve içerikler bulunmuyor.

    Maxthon’un en yeni sürümünü
    indirmek için buraya tıklayın.

    Aslında Internet Explorer‘ın çekirdeğini kullansa da, inanılmaz seçenekler sunarak size hem zaman kazandırıyor hem de keyifli ve güvenli bir sörf imkanı sağlıyor.

    Videoyu İzleyin

    #video_5428#

    Tüm dünyada yaklaşık 500 milyon kez indirilen Maxthon‘un son sürümünü nasıl ve nereden indireceğimizden tutun da nasıl kullanacağımıza kadar birçok detayı bu videoda anlattık. İzlerken, diğer tarayıcılardan ne farkı olduğunu da öğrenmiş olacaksınız.

    :: Sizce en iyi tarayıcı hangisi? Tıklayın, forumda tartışalım.

     

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    10 Yorum

    1. SDN Okuru

      screenshot hariç tüm özellikler yıllardır OPERA ‘da bulunmakta..

    2. SDN Okuru

      IE9 çekirdeği mi kullanıyor acaba?

    3. SDN Okuru

      abi cok sağolun çok güzel bi program artık maxthon u kulllanıyorum

    4. SDN Okuru

      firefox sekmeleri başlatmadi, dünyada ilk opera tarafından başlatıldı!!! ayrıca ilk mause haraketleri ile her şeyi yapabilen patent ve uygulamaları opera almiştır.

    5. SDN Okuru

      bence en iyi tarayıcıdır.

    6. SDN Okuru

      guzel 1 anlatim ve aciklama.
      fikir den fikir uretmisler.

    7. SDN Okuru

      Wİndows 7 ve firefox ateş ile barut gibi..
      Maxthon o kadar pratik ve kullanıcı dostu geldiki mozilla firefox ile yoları ayırmamak elde değil.

    8. SDN Okuru

      ilk sekme desteğini firefox başlatmıştır ama eklenti şeklinde sekmeleri kendine entegre eden ilk tarayıcı operadır ilk hizmete sunan değil

    9. SDN Okuru

      internet explorer’dan daha hızlı derken var canına

    10. SDN Okuru

      nasıl kullanılır girizgahı iddialı olmuş çünkü çok yüzeysel bir anlatım olmuş.

    Diğer yorumları gör (9) Yorum Yap

    Yorum Yaz