SpeedTest tarafından yayınlanan verilere göre 49.46 Mbps ortalama ile ülkemizdeki en hızlı internet servis sağlayıcısı olan TurkNet tek bir paket ve fiyat ile hizmet veriyor. Hattınızın sunduğu maksimum internet hızı alıyor, hatta bulunduğunuz bölgede TurkNet altyapısı varsa 1 Gbps hıza ulaşıyorsunuz. SDN ofisinden Gürhan, oturduğu bölgede TurkNet Gigafiber’e geçiş yaptı. Tüm işlemlere göz attık!
Yavaş interneti anında taşıdık!
TurkNet Gigafiber başvurusunda bulunmak için buraya tıklayın
Şu anda 11 şehirde fiber altyapı sunan TurkNet bu yıl sonunda 1 milyon, 2024 yılında ise 4 milyon haneye ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda GigaFiber yatırımlarına aralıksız devam eden şirket, bugün düzenlediği basın toplantısı ile “Onaylamıyorum” reklam kampanyasının duyurusunu gerçekleştirdi.
Gürhan, basit bir şekilde TurkNet internet sitesine girdi ve adres sorgulaması yaparak oturduğu yerdeki altyapıyı sorguladı. İstanbul Beşiktaş’ta TurkNet Gigafiber altyapısını kullanacak olan Gürhan, hızlı bir şekilde formu tamamladı.
Daha sonra form bizi e-devlet’e yönlendirdi ve BTK’nın abonelik onaylama sayfasına giriş yaptık. Burada az önce TurkNet’in sayfasından yaptığımız abonelik başvurusunu burada kimlik doğrulaması yaparak tamamladık.
Bu onaydan sonra saha ekipleri Gürhan’ın evine yaklaşık 5 iş gününde giderek tüm süreci tamamlayıp 1000 Mbps bağlantısını aktif hale getirecek.

Biz komşuyu türknete üye yaptık 90 gudur fatura yolluyor ama interneti bağlayamadı. İnanılır gibi değil ama gerçek.
IP almadan faturalandırma başlamaz ama
türkiyede sorunsuz stabil hız ve ping sadece kablonet te.araba sektörü gibi mercedes ve diğerleri.kablonet ve diğerleri.
Sonuna kadar katılıyorum
Ftth için sözüm yok ama docsis ve stabil ping?
Orada alt yapımız yok, burada da, şurada da…
Alt yapısı olmadan Mercedes görünümlü ŞAHİN olur ancak!
Burada olduğunda gerekli değildi,
Gerekli olduğunda burada değildi,
Burada değildi ya gitmişte değildi…
Turknet sadece istanbul ve diğer şehirlerin merkezinde var başka yerlere varmicak gibi gözüküyor o yuzden isteyene 1000mbps Comnet falan veroyor turktelekom altyapısıyla, 200mbps fiyatıda 190 tl falan, 100mbps dahada ucuz.
Peki bu comnet 1000mbps verebiliyorken neden bu yontemle turknet veremiyor?
Turknet tarifeyi tek fiyattan veriyor, 1000 mbps’i Telekom altyapısı kullanarak vermezsin.
Benim superonline altyapısına turknet’in illa vdsl yapabiliyoruz demeleri kadar saçma bir hayat.
Peki turknetin giga fiber altyapısı olmayan yerlerde neden aynı fiyatı ödüyoruz bu mantıklı mı sizce? Düşük hız alıyorsun ve giga fiyatı ödüyorsun !..
Peki turknetin giga fiber altyapısı olmayan yerlerde neden aynı fiyatı ödüyoruz bu mantıklı mı sizce? Şuan tek fiyat uygulaması sadece giga olan yerlerde kârlı.Bu durumda alamadığımız hızlı internetin parası bizden çıkıyor.Bu arada bende turknetliyim ve bu durumdan hićyhosnut değilim.
Gigafiberi en ucuz fiyatla verdiği maliyeti karşılamak için. Kimse seni zorla tutmuyor ki taahhhüt yok git 100 mpbs’i 80 -90 TL ye veren operatörler var.
Hangi operatör o
90 litraya internettmı kaldı
Bana pazartesi dendi. Aradım araç bozuldu dediler. Çarşamba geleceğiz dediler. Bakalım sahada 1 mbit hızla çalışan Turknet fiberde kaç mbit hız verecek. Size tavsiyem eleman sayınızı bir an önce arttırın ki insanlar beş gün internetsiz kalmasın.
Turknet uygulamasında, türk Telekom hız testinde speedtest de hızlar farklı web sitesinde speedtest yazılı anlaşmalı reklamı var kullandım memnun kalmadım türk Telekom alt yapısı ne verirse o hız gelir hatları türk Telekom kiralıyor speedtest de cep telefonum vdls veriyor diye hız testi yapıyor türk Telekom hız testi farklı ölçüyor Google da ilk çıkan site tamamen para gücü ve reklam
Türkiyenin en rezil şirketi bu haber için ne verdi size.
Valla onu bunu bilmem ama iyi reklam yapıyorsunuz söyleyin kaç para alıyorsunuz
Şuanlık altyapının maksimum şekilde veren iss comnet arkadaşlar Türknet vdsl altyapıda 35 mbps verirken Comnet 100 mbps veriyor. Türkneti aradığımda altyapınız bunu destekliyor diye bir bahane yalan uydurmuşlardı hepsi kolpacı Türktelekomun yaverleri başka ne olucak 🙂
**Bu arada comnetin en nefret ettigim şeyide önceden para ödeyerek hizmet almamdır.
Yaptığın reklama bak şaka gibi. Detaylı bili isteyenler Türk etin şikayet var yorumlarını okusun
Şikayetvar a şikayeti olanlar yazar. TurkNet Şikayetvar üzerinden yanıt vermiyor. Şikayetvar şirketlerden orada yanıt vermeleri için güzel paralar talep ediyor. Şikayetvar a vereceği para ile gigafiber yatırımı yapıyor. Şikayetvar da hangi şirketin şikayeti Yok 🤷♂️
Okadar hizliki 20 mb hizimiz 6 aydir 2 ye dustu yukleme ise 7 de nerde reklam unlu varsa cakiyorlar yuksek hizi sonra ortada bir cacik yok.. 1 sene evveline kadar en iyi hizmet sunan marka iken musteri potansiyeli arttikca cirkini cikarttilar hiz veremedikleri hanelerden bile para talep etmekden utanmiyorlar ne platformlari kullanabiliyoruz ne digiturk mac izleyebiliyoruz herseyim nete bagli 2 ile 3 un uzerine cikamiyorlar 2000 li yillara geri donduk.. 20 25 lerden 3 lere nasil dustu neden bu isi cozemiyirlar belli degil.. tuketici hakem heyetiyle alamadigimi butun aylarin ucretini geri alacagim. Her iki gunde bir hiz testine sokuyorum videosunu yolluyorum turknete.. bukadar dengesiz tutarsiz olduklarini hic gormemistim yuzde 20 musterileri artarsa demekki kimseye altyapidan internet saglayamayacaklar..