Haberler

    35 TL’ye sıfırdan C# öğrenin!

    Yazılım dünyasında en geçerli programlama dillerinden biri olan C# öğrenmek için çok güzel bir fırsat var! Online kurs 410 TL yerine sadece 35 TL.
    c# kursu

    Yazılım dünyasına adım atmak isteyenler için en uygun programlara dillerinin başında şüphesiz C# geliyor. Yazılım dillerinin popülerlik sıralamasında ilk 5 içerisinde yer alan C# programlama dili ile birçok farklı proje kodlanabiliyor.

    Eğer sizde sıfırdan bu programlama dilini öğrenmek istiyorsanız, içerisinde 14.5 saatlik video içeriği bulunan ve Murat Yücedağ tarafından gerçekleştirilen online kurs 410 TL yerine sadece 35 TL!

    C# kursu kimler için?

    Bu online kursun en büyük avantajı, önceden öğrenilmiş hiçbir programlama dili bilgisine sahip olmanız gerekmemesi. Kursa katılım için sadece bilgisayarınızda Visual Studio Professional 2017 programı kurulu olması yeterli.

    Kurs içeriğinde neler var?

    14.5 saatlik video içeriği sunan yepyeni online kurstaNesne Tabanlı Programlama‘nın incelikleri, veri tabanı kayıt uygulamalarını kontrol edebilme, stok takip sistemleri algoritması kurabilme, cari takip, fatura ve muhasebe projeleri yazabilme gibi birçok önemli bilgiyi öğrenmiş olacaksınız.

    Kısa bir süreliğine %91 indirimle 410 TL yerine 35 TL‘ye sunulan online kursa buradan katılabilirsiniz. Son olarak sözünü ettiğimiz kursun, yepyeni bir kurs olduğunu ve YouTube eğitim video içerikleri noktasında tanınan Murat Yücedağ tarafından gerçekleştirildiğini de hatırlatalım.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    11 Yorum

    1. YorumcBla

      14,5 saat c# gibi bir dil için bence yetersiz.

    2. SONER ALPTUZUN

      Bu guzel bilgilendirme icin tesekkurler.

    3. Münker Nekir

      Arkadaş paint terk. Bence boşuna para vermeyin.

    4. Erdem

      14.5 saat c# dili için yetersiz, üstüne üstlük önceki rehberlerine bakarsak murat yücedağ’ın başlangıç noktası için bana da katkısı olmuştur ama çok “ıııı” laması ve gereksiz detaylara çok takılması çok rahatsız ediyordu, umarım düzeltmiştir.

    5. Hamit yılmaz

      Kardeşim yazık günah emeklerimize. Su işi sakız parasina cevirdiniz. Önüne gelen programci olmaya çalışıyor.

    6. Baran

      c# başlangıç seviyesi için yararlanılacak en güzel ve sıcak anlatım diyebilirim , maalesef çağımızın sorunu herkes her şeyi çok bilip eleştiri yapıyor. Güzel bir seri olmuş elinize sağlık.

    7. Kerem saglam

      Videolarini egitim hayatim boyunca takip ettigim suanda da buradaki videolarini alarak kendimi gelistirmeme destek olan kisidir. Ne yazik ki suan ki iceriklerle ilgili dahi fikri olmayan arkadaslar basibos yorum yapmislar. Video uzun olsa cok uzun olmus sadelestirilmis olsa cok kisa insanoglunu mutlu etmek neticede zor. Buyuk bir kitleye hitap eden egitimci kisiye bu calismasindan dolayi tesekkur ediyorum. Nitelik ve nicelik olarak cok daha naturel olmus kisa surede bircok projemde faydali olacaga benziyor.

    8. Sinem

      C# denilince ilk aklima gelen isim. Video ve diger kaynaklariyla muhendis oldum desem yeridir.Emegi icin tesekkur ediyorum ve kesinlikle faydalanmanizi tavsiye ediyorum. Dun basladim udmy’de bulunan videolarindan faydalanmaya cok daha memnun kaldim. Onemli nuanslarla yapilmasi gerekeni hemen anlamlandiriyor. Video sayisininda fazla olmasi ayrica firsat olusturuyor. Faydalanmaya deger.

      1. Kerim

        Benim aklima kendim geliyorum. Ilk akla gelen isim degilmis. Para vermeyin boyle seylere. Eger yazilim muhendisi ise, isi zaten basindan askindir. Eger isi basindan askin degil ise boyle videolari hazirlamaya vakit bulamaz. Yani aslinda bu sahisa is veren yok manasi cikiyor benim kafamda ama. Neyse. Gene de cok hakkina girmeyeyim.

    9. programcılık okuyorum geçen sene hocanin anlaattiği değil murat hocamin anlattiğyla sınıfı geçtim on numara bunu da satın aldm

    10. mehtApp

      14.5 Saat mi? ben kursta 200 saat eğitim aldım hala eksiklerim var bence gidip kurslardan eğitim almanız daha mantıklı ben kursa gelmeden önce kodların ne anlama geldiğini bile bilmiyordum. 6 ay sonra proje yapmaya başladım. Kursun faydasını oldukça gördüm bu arada ankaradaysanız vektörel bilişimi tercih edin derim

    Diğer yorumları gör (10) Yorum Yap

    Yorum Yaz