Sosyal Medya

    ABD harekete geçti: TikTok yasağı duyuruldu

    Son zamanların en popüler uygulaması olan Çin merkezli TikTok, ABD tarafından tehdit olarak görüldü. Bu kapsamda ABD donanması için TikTok yasağı resmen duyuruldu.

    Son zamanların en popüler uygulaması TikTok yasaklandı. Çin merkezli bir uygulama olan TikTok, ABD tarafından tehdit olarak görüldü. Donanma mensubu askerler için TikTok yasağı resmen duyuruldu.

    TikTok telefonu Smartisan Pro 3 inceleme!

    TikTok tarafından üretilen Smartian Pro 3 inceleme videosu ile TikTok telefonu özellikleri neler yakından bakıyoruz. Uzun ama detaylı bir Smartian Pro 3 inceleme videosu ile karşınızdayız.

    ABD donanması için TikTok yasağı duyuruldu

    Donanmaya mensup kişilere devlet tarafından verilen telefonlara TikTok uygulaması yüklenmesi halinde, bu telefonların özel verilere erişimi engellenecek. Yasaklamanın ardından yayınlanan bültende “Potansiyel ve potansiyel olabilecek tehlikelerden dolayı” uygulamanın yasaklandığından bahsedildi.

    ABD donanmasına göre, TikTok uygulamasının telefonlarda yüklü bulunması kişisel verilerin çalınması için bir risk oluşturuyor. Daha önce de benzer şekilde askerlerin telefonlarına bazı uygulamaların yüklünmesi yasaklanmıştı.

    Çin ve ABD arasında uzun süredir  yaşanan gerilimlerin ardından böyle bir kararın alınması şaşırtıcı değil. Zira ABD, Çinli şirket Huawei için de bilgi sızdırma iddiasında bulunmuştu. Bu iddianın ardından da uzun soluklu bir yasaklama ile Huawei’nin ABD’li şirketler ile anlaşma yapmasını zorlaştırmıştı.

    Çin ve ABD arasındaki gerilimin dev teknoloji şirketlerinden sonra sosyal medya uygulamalarını da etkilemesi hakkında düşünceleriniz neler?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    21 Yorum

    1. Teknoloji Dostu

      Yerinde karar olmuş kople yasaklamak lazim.

    2. Teknoloji Dostu

      Üreten milletlerin kavgası..

    3. Anonim

      Keşke bizim ülkemizdede engellense boşp ve gereksiz uygulama.

    4. Y

      Donanma da çalışan da tiktok kullanmasın abv

    5. Anonim

      Türkiye de yasak olsa da su ergenlerden kurtulsak be

    6. Cem

      Darısı Türkiye olur inşAllah… Çünkü çok dengesiz videolar var ve ben çok yararlı bulmuyorum saçmalıktan ibaret…

    7. Teknoloji Dostu

      Darısı ülkemizin başına aminn

    8. Anonim

      Hemen yasaklanmalı bence abim ordan çıkamıyor hayatı tiktok oldu yazık

    9. Teknoloji Dostu

      O zaman ABD nin bütün uygulamaları yasaklanmalı 🙂 Bütün dünyanın verilerini çalanlar, Çin i suçluyorlar. Çok komik 🙂

      1. Teknoloji Dostu

        Yahu deemişşinki:Abd dünyanın verisini topluyor,sanki çin toplamıyor.siz bu kafayla tr batar zaten kendin üreteceksin ilk önce.Çin’i gördük zalimleri doğu türkistan’da neler yaptıklarını.

    10. Teknoloji Dostu

      Umarim turkiye icinde en kisa surede olur

    11. Teknoloji Dostu

      Keşke Türkiye de yasaklasa

    12. Teknoloji Dostu

      Darıs Türkiye inşallah amin

    13. Anonim

      Bismillah darısı Türkiye in başına inşallah.

    14. Teknoloji Dostu

      Kişi kendinden bilir işi. Kim bilir ABD menşeli uygulamalar da ki potansiyel tehlike nedir? Bir uygulama deyip geçme!!

    15. Teknoloji Dostu

      Ne çok yasak sevici olmuşsunuz.

    16. Teknoloji Dostu

      İnş Türkiye’ de de yasaklanır

    17. Teknoloji Dostu

      Elin gavuru bile farkına varmış bu millet hala aval aval kullanıyor bu programı uyuyunnn !!

    18. Anonim

      neden Amerika?Neden Türkiye değil Amerika?NEDEN?

    19. Teknoloji Dostu

      Dhhdhhchxhhchdhhhjfj

    Diğer yorumları gör (20) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Exit mobile version