Acer Liquid E2 Duyuruldu
Şubat ayında düzenlenen Mobile World Congress etkinliğinde yeni akıllı telefonlarını tanıtan Acer, bu etkinlikten sonraki sessizliğini yeni Liquid E2 modeli ile bozdu.

Şubat ayında düzenlenen Mobile World Congress etkinliğinde yeni akıllı telefonlarını tanıtan Acer, bu etkinlikten sonraki sessizliğini yeni Liquid E2 modeli ile bozdu.
MWC 2013 etkinliğinde tanıtılan Liquid E1‘in üst modeli olarak göze çarpan Liquid E2, çift çekirdekli işlemci yerine 1.2 GHz dört çekirdekli işlemci bulunduruyor.
4.5 inç qHD IPS ekran ve 8 Megapiksel kameranın yanında çift ses çıkışı ile kaliteli bir ses deneyimi sunmayı hedefleyen Liquid E2, Android 4.1 Jelly Bean ve bazı ülkelerde çift SIM kart seçeneği ile satışa sunulacak.

Mayıs ortası itibariyle İngiltere, Fransa, Almanya ve birçok Avrupa ülkesinde satışa sunulacak Liquid E2‘nin satış fiyatı ise 229 Euro olarak belirlenmiş. Ayrıca cihaz “Kaya Siyah” ve “Klasik Beyaz” olmak üzere iki farklı renkte satışa sunulacak. Liquid E2‘nin Türkiye pazarına girip girmeyeceği ise henüz kesin değil.
Liquid E2 Diğer Teknik Özellikler
- Boyutlar: 131x68x9.9 mm
- Ağırlık: 140 g
- Konuşma Süresi: 9 Saate kadar
- Bekleme Süresi: 450 Saate kadar
- Pil Kapasitesi: 2000 mAh
- ROM / RAM: 4 GB/ 1 GB
- Kamera: Flash LED ile 8 MP arka ve 2 MP ön kamera
- Wi-Fi: 802.11b/g/n
- Bluetooth / FM: Class 3.0+ EDR/ FM Alıcı
- SAR Değeri: 0.227 W/kg
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (21)
Hep aynı markaları görmek, herkesin elinde aynı telefonların olması ürünlerin cazibesini de kaybetmesini sağlıyor, keşke girse bu ürün...
acer liquid e s100 de yaşanan rezaletten insan kolayca güvenemez acer a
Liquid ismini görünce suya dayanıklı sandım ama değilmiş :D
sar değeri en iyisi
samsunglardan bile çirkin.
Sar değeri fena değilmiş. Tam yükte mi yoksa konuşma anında mı 0.22 veriyor? Popüler telefonların sar değerlerini şöyle bir araştırsan Berkay Oğulcaz fena olmaz hani.
gelmez gelse bile 220 euro burda bin tl olur millet o paraya s3 alır hem daha iyi hem güncellemesi garanti hem daha hızlı hem daha üstün
nesi s4 ile kapışır 1.2 ghz 1 gb ram bataryası 2000 mAh kamerası da 8 s3 ile bile kapışamaz bu orta seviyeli bi ürün
bu telefona kim para verir anca acer firmasında çalışanlar alır oda şirket batmasın diye :D
Gpu?
s4le kapışır.