Reklam
    Reklam
    IFA 2024

    Asus ROG Ally rakibi Acer Nitro Blaze 7 tanıtıldı!

    IFA etkinliğinde yeni modellerini tanıtan Acer, ilk taşınabilir oyun konsolu Nitro Blaze 7 modelini tanıttı.

    Diğer teknoloji ürünleri kadar olmasa da taşınabilir oyun konsolu dünyasının da kendine has önemli bir kitlesi bulunuyor. Bu alandaki yarışı bugüne dek dışarıdan izleyen Acer, bugün tanıttığı yeni cihazıyla yarışa dahil oldu.

    Acer, Asus ROG Ally rakibi yeni tabletini duyurdu. Özellik bakımından Asus ROG Ally ile daha yeni ROG Ally X arasında değerlendirilen Acer Nitro Blaze 7 bugün gerçekleştirilen IFA etkinliğinde tanıtıldı. Modelin özelliklerine bir bakalım;

    Reklam
    Reklam

    Acer modelinin ön panelinde 144 Hz’de biraz daha hızlı yenileme hızı olan 7 inç 1080p IPS ekran yer alıyor. Ryzen 7 8840HS çipine sahip cihaz, 16 GB 7500 MT/s bellek sunuyor.  2 TB’a kadar SSD depolama alanı bulunan modelin tasarımı biraz farklı.

    Öncelikle modelin ekranının dokunmatik olmadığını belirtelim. Çoğu taşınabilir oyun konsolunun aksine arka düğmeleri de bulunmuyor. Şirket, tanıtım etkinliğinde Nitro Blaze 7 cihazının satış tarihi ve fiyatına ilişkin bilgileri paylaşmadı.

    ÖzellikDeğer
    İşlemciAMD Ryzen 7 8840HS
    İşletim SistemiWindows 11
    Ekran7 inç, 144 Hz, 1080P, IPS LCD
    Grafik İşlemciRadeon 780M
    Bellek (RAM)16 GB, 7500 MT/s
    Batarya50 Wh
    Depolama2 TB SSD
    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap