Adım Adım Windows 8.1 Kurulumu
Microsoft‘un merakla beklenen güncellenmiş işletim sistemi Windows 8.1‘in, gündüz saatlerinde yayınlandığını bir önceki haberimizde sizlerle paylaşmıştık.

Microsoft‘un merakla beklenen güncellenmiş işletim sistemi Windows 8.1‘in, gündüz saatlerinde yayınlandığını bir önceki haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Bu haberimizde ise arayüz ve sistem performansı bakımından birçok iyileştirmenin yapıldığı Windows 8.1‘i, PC‘lerinizde önceden yüklü olan Windows 8‘in üzerine kurulumunu adım adım anlatacağız.

Ücretsiz olarak sunulan 8.1 güncellemesini yüklemek için öncelikle PC’nizde Windows 8‘in kurulu olması gerekiyor. Eğer Windows 8‘e sahip değilseniz Microsoft‘un sitesi üzerinden satın alabilirsiniz.
Windows 8‘i satın almak için tıklayın.
Windows 8.1 kurulumu:
- Windows 8’in Metro arayüzünde bulunan Windows Mağaza’ya tıklayın
- Daha sonra Windows Mağaza’nın sağ üst tarafında bulunan “Güncellemeler” sekmesine tıklayın
- Açılan menüden Windows 8.1’i indirin.
- Bu işlemlerin sonunda Windows 8.1’in indirme işlemi başlayacaktır. İndirme işlemi bittikten sonra, Windows otomatik olarak 8.1 güncellemesini kuracak.
- Güncellemenin kurulumu bittikten sonra PC’nizi yeniden başlatmayı unutmayın.
:: Windows 8.1 güncellemesini yüklediniz mi?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (44)
ubuntu üzerine nasıl yükleyebilirim? lütfenn cevap atın
Peki kaç saat sürüyor
bende öyle bir güncelleme yok,
Güncellemeyi yükledikten sonra bilgisayar kendiliğinden başladı ama metro arayüz gelmedi karanlık bir ekranla karşılaştım neden olabilir acaba? bu sorunu bir tek ben mi yaşadım ?
illa cd ile mi olcak ben indircem indiremiyom internette yok mu
slm bende asus k55v marka laptop varfakat birtürlümarket açılmıyor sürekli tekrar dene diyor.yardımcıolursanız sevinirim
yüklw
ben yükledim ama dobly digital audio ses kartımı tanımıyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
baslat menusun ucu göründü. gerisini bekliyoruz.
kurdum iki sorunum var. 1- bekleme sonrası ekran kararıyor, bir daha açılmıyor, resetliyorum. 2-ilk açılışta "C:WindowssystemlogiLDA.dll başlatmada sorun" Belirtilen modül bulunamadı