Akılsız Televizyonu Akıllı Yapıyor
Amsterdam’da gerçekleştirilen Toshiba World 2013‘te çok sayıda teknoloji tanıtıldı ancak bu yeniliklerin tamamını sizlerle paylaşamıyoruz. Yerinde izlediğimiz bazı teknolojileri duyurmamız için Haziran ayının ortalarına kadar beklememiz gerekiyor.

Amsterdam’da gerçekleştirilen Toshiba World 2013‘te çok sayıda teknoloji tanıtıldı ancak bu yeniliklerin tamamını sizlerle paylaşamıyoruz. Yerinde izlediğimiz bazı teknolojileri duyurmamız için Haziran ayının ortalarına kadar beklememiz gerekiyor.
Paylaşabileceğimiz yenilikler arasında ise yetenekli, tasarımı şık bir Blu-ray oynatıcı var. Toshiba BDX5400KE‘ye bu videoda biraz daha yakından bakıyoruz.
Toshiba BDX5400KE
#video_6966#
1080p çözünürlüklü videoları başarılı bir şekilde oynatabilen ve 3D desteği de bulunan Toshiba BDX5400KE, firmanın bu kategorideki en iddialı ürünlerinden biri.
Cihazda ilgimizi çeken önemli yeteneklerinden biri de WiFi bağlantısı ile görüntülerin Miracast desteği olan başta TV’ler olmak üzere diğer görüntü cihazlarına aktarabiliyor olması.

Cihazın detaylı teknk özelliklerine buradan ulaşabilirsiniz.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (30)
bu tarz aletler zaten var sanırım bluray player sony'nin var ev sinema sistemli olan ama türkiye'de işe yaramıyor.mubi var film izleyebildiğiniz ama türkiye'den az seçenek oluyor tabi paralı o akıllı hizmetler yada media streaming paralı olacaktır.en güzeli bence şu ben mac mini aldım windows yükledim hdmi ile benim led tvye bağladım sonra televizyona yada akıllı bir alete ihtiyaç kalmadı.internetten video yada film izliyorum tivibu yada digitürk .
Çok yerinde bir cihaz.. Eminim akıllı olmayan televizyonu olanlar, yeni akıllı televizyon alacak kişilerden çok daha fazladır. Onlara TV satmaya çalışmaktansa çok daha fazla kişiye bunlardan satmak çok daha karlı. Vay açık göz Toshiba tuttum seni :V
Bu ürünler Toshiba'nın ayak sesleri diyolar asıl patlama 2014'te olacakmış hatta acaip süprizler geliyormuş. Bakalım görüciiiz!!
Android tv box'ın sıkıntıları var. Bakalım gelsin türkiye'ye bi inceleyelim dedikleri kadar iyi mi :)
adroid tv box her televizyona olmuo!!! Almadan önce mutlaka televizyonunuzun modeline fln bakın yoksa kazıklandığınızla kalırsınız!!!
Akıllı TV'den anlayışımız sosyal medyaya ve internete bağlanabilen Tv'ler olmamalı. O zaman Toshiba'nın bu cihazına ayıp etmiş oluruz. Cihaz çok iyi çoğu insan için ucuz yollu akıllı Tv edinmenin en kolay yolu gibi görünüyor. Ben almayı düşünürüm. Piyasada dolanan ve yurt dışı fiyatları alınabilir durumda. Bakalım deneyip göreceğiz.
böyle bir cihazın optik ses çıkışı yok. ilginç
telefonu tv'ye bağlamak dururken niye buna dünya para verilsin ki?
hahahah başlık çok manidar olmuş
oldumu be hacı bizim tüplüye durduk yere niye akılsız dediniz:-) Tv ler için Android box lar vardı zaten