İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil
  3. Akıllı Telefon

Alcatel Pixie 3 Tanıtıldı

Dünyanın en büyük mobil etkinliklerinden olan Mobil Dünya Kongresi Barselona’da tüm hızıyla devam ediyor. Bir çok alandan üreticiler yeni nesil ürünlerini tanıtırken bunlarında arasında yer alan Alcatel’de yeni ürünleriyle bizleri selamladı.

Bekir Can Yumrutepe

okunma

Alcatel Pixie 3 Tanıtıldı

Dünyanın en büyük mobil etkinliklerinden olan Mobil Dünya Kongresi Barselona’da tüm hızıyla devam ediyor. Bir çok alandan üreticiler yeni nesil ürünlerini tanıtırken bunlarında arasında yer alan Alcatel’de yeni ürünleriyle bizleri selamladı.

Bir kaç farklı model tanıtan firma OneTouch Idol 3 modelleri ile oldukça dikkat çekmiş olsa da Alcatel Pixie 3 adında bir başka modelde MWC 2015 kapsamında resmiyet kazandı.

3G ve 4G olmak üzere İki farklı versiyonu bulunan Pixie 3, 3G destekli olan modelde 5.5 inç büyüklüğündeki ekranı ile dikkat çekiyor. Bu ekran için 540×960 çözünürlük yeterli görülmüş.

15-03/03/pixie3-5-5.jpg

MediaTek’in MT6580 işlemcisini kullanan model 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanı ile geliyor. microSD kart destekleyen modelde 8 megapiksel çözünürlüğünde arka ve 2 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera kullanılmış. Cihaz gücünü ise 2910 mAh büyüklüğündeki bataryadan alıyor.

4G destekleyen diğer modelde ise yine 5.5 inç büyüklüğünde ekran bulunuyor. Bu ekran bu sefer 1280×720 çözünürlüğünde. QCT 8909 işlemci kullanan model yine 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanına sahip. Batarya ise bu kez 2800 mAh olarak karşımıza çıkıyor.

Alcatel bu modelin ne zaman piyasaya çıkacağını ve fiyatının ne olacağını ise belirtmedi.

15-03/03/mwc-2015-sdn-1425342997.png

:: Alcatel Pixie 3 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (2)

SDN Okuru

O çozunurluk bu ebata çamur gibi ekran demek

SDN Okuru

1 GB = :(

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.