İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Sinema

Ali Baba ve 7 Cüceler Vizyon Tarihi!

Cem Yılmaz‘ın yeni filmi olan Ali Baba ve Yedi Cüceler‘in resmi web sitesi açıldı. Bununla birlikte filme ait birçok görüntüler yayınlanırken, filmin vizyon tarihi de belli oldu. Tabii son olarak filmin afişi de görücüye çıktı.

Tayfun Kumaş

okunma

Ali Baba ve 7 Cüceler Vizyon Tarihi!

Cem Yılmaz‘ın yeni filmi olan Ali Baba ve Yedi Cüceler‘in resmi web sitesi açıldı. Bununla birlikte filme ait birçok görüntüler yayınlanırken, filmin vizyon tarihi de belli oldu. Tabii son olarak filmin afişi de görücüye çıktı.

Cem Yılmaz‘ın yazıp, yönettiği ve oynadığı filmde, Irina Ivkina, Çetin Altay, Yosi Mizrahi, Zafer Algöz ve Bahtiyar Engin gibi oyuncular yer alıyor. Çekimlerin daha önce 30 Mayıs 2015‘te Bulgaristan‘da başladığını duyuran Cem Yılmaz, 140 kişilik teknik kadro ile filmi hazırladı.

Ali Baba ve Yedi Cüceler filmi, Zafer Algöz haricinde daha önceki filmlerine kıyasla farklı oyuncuların yer aldığı film olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Eğer hatırlayacak olursanız; GORA, AROG, Yahşi Batı ve geçen seneki Pek Yakında filminin üzerine aynı kadronun yeniden ortaya çıkması bir kısım kitle tarafından eleştirilmişti. Ayrıca Cem Yılmaz, bu filmde birden fazla karakteri de canlandırmış durumda. Halen filmin senaryosuna ait bilgi bulunmuyor. Bunun da yakında yayınlanacak olan fragman ile ortaya çıkmasını umuyoruz.

İşte Ali Baba ve 7 Cüceler Vizyon Tarihi!

Ali Baba ve Yedi Cüceler, 13 Kasım 2015 tarihinde vizyonlardaki yerini alacak. Ali Baba ve Yedi Cüceler filminden en yeni görseller için tıklayın.

15-09/30/intro-1412280793-1443613654.jpg

:: Ali Baba ve 7 Cüceler filmine gidecek misiniz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (15)

Troob

gitmek lazim

Ahmethz

fragman geldi:nnrnrn

SDN Okuru

Yaw Jem Bey Kardeşim, birkaç sahneden, birkaç espiriden ibaret filmler çekmeyin! Dolu dolu bir senaryosu olsun çektiğiniz filmlerin ki bizde seyredelim! Senaryoyu yazdıktan sonra onu hemen kullanmayın, en az 12 ay daha üzerinde çalışın ve proton, nötron ve elektron bombardımanına tutup zenginleştirin! Aslında burada yeni bir meslek dalı da ortaya çıkıyor: Senaryo Zenginleştirme. Senaryolarınız bomboş ve sündürerek de olmuyor bu iş! Amerikan Filmleri'n taklit etmeyi de bırakın artık! Doğru düzgün, özgün senaryolar yazacak ve onu zenginleştirecek hiç mi kimse yok be bu ülkede? Senaryo yazarlarına da tavsiyem dram filmler, diziler çekme huylarından süratle vazgeçsinler! Bu ülkede yazılacak ne senaryolar, çekilecek ne filmler, ne diziler var...

SDN Okuru

Bakalim nasil olacak...

SDN Okuru

Bu adam da olmasa, Türk filmi izleyemeyeceğiz.

SDN Okuru

arkadaşın dedigi gibi 3-4 ayda film çekiyolar

SDN Okuru

O kadın türk olamazdi zaten yabanci olmadina sasirmaim

SDN Okuru

yabancı hatun oynatmalarının sebebi ne tam olarak onu anlayamıyor :)

SDN Okuru

Adamlar 5 ayda film çekiyor.

SDN Okuru

biri derki neden kadro hep ayni oteki der ki eski oyuncular gayet iyiydi neden boyle yaptilar der. yeter kardesim ne istadiginizi bilin ve ayrica hickimse hicbir zaman herkesi tam anlamiyla memnun edemez bu çok kesin.

Daha fazla yorum (3 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.