İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Donanım

Amazon Kindle’ı Kırdılar

Amazon’un E-Book okuyucusu olan Kindle, piyasaya çıktığı ilk günden beri oldukça ilgi görüyor. Amazon’dan indirilen, gazete, dergiler ve elektronik kitaplar bu ürün ile okunması dünyada büyük sükse yaptı.

SDN Yazarı

okunma

Amazon Kindle’ı Kırdılar

Amazon’un E-Book okuyucusu olan Kindle, piyasaya çıktığı ilk günden beri oldukça ilgi görüyor. Amazon’dan indirilen, gazete, dergiler ve elektronik kitaplar bu ürün ile okunması dünyada büyük sükse yaptı. Kindle sahipleri istedikleri her yerde her ortamda birden çok elektronik dergi ve kitabı rahatlıkla yanında taşıyabilmeleri, olumlu karşılandı. Fakat Amazon, Kindle ile okunan malzemelerin paylaşılmaması için önlem alması kullanıcıları kısıtladı.

Kindle, malzemelerin kopyalanmaması veya başka bir kaynaktan okunması için bir kopya korumasına sahip. İsrailli bir hacker işte bu kopya korumasını kırdığını duyurdu.

 

Hacker’lar, Amerika’dan sonra Avrupa’da satışa çıkan Kindle’ın kopya korumasını da kırmayı başardılar.

 

Labba kod adlı Hacker, sadece Kindle’de okunan elektronik kitaplarının başka bir kaynağa kopyalanmasını ve bu kitaplarının PDF olarak kayıt edilmesini sağladığını duyurdu. Yapılan açıklamada gelecekteki kopya korumalarını da kırabileceğini söyleyen Labba, Amazon’un bu konudaki yamalarını da rahatlıkla aşabileceğini, kendinden emin bir şekilde dile getirdi.

:: Kindle ülkemizde talep görür mü?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.