Android için 3DMark, 100.000 Kez İndirildi
Futuremark, yeni 3DMark yazılımının Android sürümünü geçtiğimiz hafta Play Store‘da yayınlamıştı. 3DMark, 1 haftada 100.000 kez indirilme barajını aşarak, Futuremark’ı memnun etti.

Futuremark, yeni 3DMark yazılımının Android sürümünü geçtiğimiz hafta Play Store‘da yayınlamıştı. 3DMark, 1 haftada 100.000 kez indirilme barajını aşarak, Futuremark’ı memnun etti.
Android, iOS ve Windows RT destekli yeni 3DMark, cihazları birbirleriyle kıyaslama konusunda başta biz ve diğer tüm kullanıcılara kolaylık sağlayacak.
İlk haftasını aşan programı güncelleyen Futuremark, 3DMark Android Edition’ın yazılımını v1.0.1-949′a güncelledi. Bazı cihazlarda yaşanan donma ve kapanma hatalarını gideren güncelleme, skor vermeme gibi hataları da çözdü. Device Channel List kısmında da çeşitli güncellemeler alan 3DMark, daha hızlı açılacak ve RAM’i daha az kullanacak.
#video_2363#
Device Channel kısmında arama yapabilmemizi sağlayan özelliği ekleyen Futuremark, adı belli olmayan ve onaylanmayan cihazları da raporlama desteği sunuyor.
Android için 3DMark yazılımını buradan indirebilirsiniz.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
- [Giveaway] IPTV Smart Player Pro for Android - Yayınları yüksek kaliteyle izlemek isteyen Android kullanıcıları için IPTV oynatıcı uygulaması0 cevap
- 💥💎📱 Discount Coupon: ApowerManager - Manage, Backup, Restore iOS & Android Data - iPhone ve Android için En Profesyonel Veri Yönetim Yazılımı0 cevap
- Android 16 için Yeni Özellikler Geldi0 cevap
- Android Auto için Gemini 45 Dilde Yayılmaya Başladı!0 cevap
Yorumlar (4)
13.23 evet hemde platform ayırt etmeden yapıyor bir ipadle nexusun oyun performanslarını karşılaştırabilirsin bu uygulamayla
yazdığınız haberlerde, haber yazımının temel prensibi olan 5N1K kuralına uymaya çalışırsanız bizler de daha iyi anlayacağız. Bu program cihazları birbirleriyle kıyaslama işi mi yapıyor?
Galaxy nexualarda bu surum uygun degil diyor ve indirmiyorr
ben indirdim de bir turlu testi baslatamadim. nasil vaslatiliyor acaba