İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Android için Devil Hunter

Devil Hunter, fiziksel bir bulmaca oyunu. Bu tatlı oyunun bir de konusu var. Şeytanlar bir köyü istila edip köylüleri kovuyor. Köylüler de silahlanıp savaş başlatıyor. Korku atmosferini yansıtmaya çalışan oyun bu menü ile başlıyor.

Oğuz Birkardeşler

okunma

Android robot (Görsel: Yuri Samoilov, CC BY 3.0, Wikimedia Commons)

Devil Hunter, fiziksel bir bulmaca oyunu. Bu tatlı oyunun bir de konusu var. Şeytanlar bir köyü istila edip köylüleri kovuyor. Köylüler de silahlanıp savaş başlatıyor. 

Korku atmosferini yansıtmaya çalışan oyun bu menü ile başlıyor. Müzik ve ses efektleri başarı olan yapımda 40 bölüm var. Uygulamanın market sayfasında daha fazla bölümlerin geleceği belirtiliyor.

Farklı şekillerdeki şeytanları, görmüş olduğunuz bu nesnelerle öldürmeye çalışıyorsunuz. Bazen yaptığınız hamlelerin geri dönüşü olmayacağını söyleyelim. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız sol üst köşeden ikinci ikona dokunup yeniden başlamalısınız.

{pagebreak::iki}

Örneğin resmini gördüğünüz 8. bölümde zincirle bağlı olan bombaları tam şeytanın altlarından geçtiği anda patlatmalısınız. İlk şeytandan böyle kurtulup diğer şeytanında zincirini tek bir dokunuşla kopartıp hareket eden platformun üstüne düşürmelisiniz. Platformun üstüne düştükten sonra da bombaya yaklaşınca da ikinci şeytanı haklayabilirsiniz.

{pagebreak::uc}

Gördüğünüz gbi bu kadar çeşitli şeytan gruplarını da basit bir hamle ile haklamak mümkün olabiliyor. Bazı bölümler hemen çözüme ulaşacaksınız ama bazen de düşünmeniz gerekecek. Devil Hunter bu konuda iyi işler çıkarmış. Her bölümü pat diye geçemiyorsunuz, üstüne kafa yormalısınız. 

{pagebreak::dort}

Bazı platformlar şeytanlar için güvenli değil. İşte bu platformları gördüğünüzde üstlerine dokunarak şeytanları aşağı düşürebilirsiniz. Zira her platform için geçerli değil, bazıları sabit. Kalan şeytanları da diğer nesneler yardımıyla öldürebilirsiniz.

{pagebreak::bes}

Oyun içindeki bulmacalar oldukça eğlenceli. Bazı bölümlerde çıkan baloncuklar ise şeytanları itmeye ve fırlatmaya yarıyor. Bu sayede yıldızları da toplayabilirsiniz. Topladığınız yıldızlar ve bölümü kısa sürede bitirmeniz aldığınız puana etki ediyor. 

{pagebreak::alti}

Grafikler konusunda iddialı olmayan yapım hoş çizimlere sahip. Arka planlar çok değişkenler ve hoş tasarlanmışlar.

{pagebreak::yedi}

İndirmek için tıklayın.

İndirmek için taratın.

:: Devil Hunter’ı beğendiniz mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (9)

SDN Okuru

30. bölüm :(

SDN Okuru

Nasıl geçtiniz?

SDN Okuru

Aaaa

SDN Okuru

Geçtiim:)

SDN Okuru

Bende orada takildim yazsa yokmu geçebilen?

SDN Okuru

30. bölümü geçen görmedim ben

SDN Okuru

evet otuzüncü bölüm beni mahvetti :((

SDN Okuru

30.bölümü gecen nasıl gectıgını anlatabılır mı acaba...

SDN Okuru

Arkadas 30. Bolumu gecemedim yardim

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.