Çocukken sokaklarda ve kumsallarda az mı oynardık frizbiler ile? İki arkadaş karşı karşıya geçer ve birbirimize atardık. Sonra yetişkinlerin de oynamaya başladığı Frizbi, köpekler için de güzel bir oyuncak oluyordu.
1950‘li yıllarda bir girişimcinin, halkın UFO’lara duyduğu ilgiden faydalanarak yaptığı frizbilerin ilk ismi Plüton tabağıydı. Frizbiler sadece oyuncak olarak kalmadı. ABD Deniz Kuvvetlerine fikir kaynağı oldu. 400.000 dolar harcanan projede frizbiler model alındı. Bu çalışmanın sonucunda frizbiler, gece karanlıklarında aydınlatma fişeği olarak kullanıldı.
Bu kadar konu dışı bilgi ile sizi sıkmayalım diyip, biraz da oyundan bahsedelim.
{pagebreak::iki}
Ücretsiz olan Frisbee Forever, Android 2.1 ve üstü sistemlerde çalışıyor. 41 Megabyte boyuta sahip olan oyun, grafikleri ile boyutunun hakkını veriyor. Google Play Store‘daki puan ortalaması 4,3 olan Frisbee Forever, performans konusunda da bir sıkıntı yaşatmıyor. Huawei Ideos X5‘de sorunsuz çalışıyor.
{pagebreak::uc}
Kiloo Games‘in geliştirdiği Frisbee Forever’da oynabileceğiniz bir çok bölüm var. Ancak bunları açmak için ilk bölümleri oynamalı ve gereken puanları toplamalısınız. Oynanışa gelince de telefonu sağa sola eğerek ya da dokunarak frizbiye yön vermelisiniz. Bu iki kontrol türünden kolayınıza geleni seçebiliyorsunuz
Ancak Frizbinizin yoluna devam edebilmesi için önünüzdeki halkalardan geçmek zorundasınız. Aksi taktirde alçalıp düşüyorsunuz. Topladığınız yıldızlarla da bölümü altın madalya ile bitirmeniz olası. Oynanışı bundan ibaret olan Frisbee Forever, eğlenceli yapısı ve sağlam grafikleri ile başarılı bir Android oyunu.
{pagebreak::dort}
#video_1367#
İndirmek için tıklayın.
Barcode Scanner ile tarayın.
Barcode Scanner’ınız yoksa buradan yükleyin.
:: Frisbee Forever’ı denediniz mi?
{{user}} {{datetime}}
{{text}}