İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Android İçin İnternet Explorer Gelebilir!

Windows Phone ile hayatımıza giren İnternet Explorer Mobil, yakında Android için duyurulabilir. Ünlü teknoloji sitesi Tech Crunch’ın, adı açıklanmayan Microsoft yetkilisinden aldığı bilgiye göre, şirket İnternet Explorer’ın popülerliğini arttırmak adına Android sürümünü yayınlayacak.

Atakan Sayın

okunma

Android robot (Görsel: Yuri Samoilov, CC BY 3.0, Wikimedia Commons)

Windows Phone ile hayatımıza giren İnternet Explorer Mobil, yakında Android için duyurulabilir. Ünlü teknoloji sitesi Tech Crunch’ın, adı açıklanmayan Microsoft yetkilisinden aldığı bilgiye göre, şirket İnternet Explorer’ın popülerliğini arttırmak adına Android sürümünü yayınlayacak.

Eskiden masaüstü ve dizüstü bilgisayarların vazgeçilmez tarayıcısı olan İnternet Explorer, Google Chrome ve Mozilla Firefox gibi rakiplerin karşısında duramamış, eski popülerliğini kaybetmişti. Windows 8 ile tanıtılan İnternet Explorer sürümünde, tarayıcının bir çok sorunu halledilse de, diğer tarayıcılara alışan kullanıcılar geri dönmeyi reddetmişti.

Windows Phone Benzeri Olabilir

Hali hazırda Windows Phone 7 ve Windows Phone 8 işletim sistemlerinde bulunan mobil İnternet Explorer’a çok benzeyeceği tahmin edilen Android sürümü, Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılan Nokia X modellerinin arayüzü de göz önüne alındığında kullanıcıların aklına önemli bir soruyu getiriyor. Acaba Microsoft Android kullanıcılarını Windows Phone’a alıştırma, benimsetme çabasına mı girdi?

:: Sizce Microsoft Android kullanıcılarına Windows Phone’u benimsetme çabasına mı girdi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (43)

SDN Okuru

windows phone de internet explorer süper. androidde de aynı hızı sunarsa neden kullanılmasın... su anda android in kendi tarayıcısı ve chrome hiçde kullanışlı değil özellikle 512 mb ve altı RAM li cihazlarda..

SDN Okuru

IE gercekten WP 8 de super hizli.Galaxy S3 kullanicisiyim ve arada mobil interneti arkadasimla paylasiyorum, oda Lumia 520 ile baglaniyor.Ikiside 21 mbts data gonderim hizina sahip ama arkadasim IE ile daha hizliydi

SDN Okuru

Allah aşkına gelmesin lütfen.

SDN Okuru

wp8 de kullanıyorum gerçekten hızlı yani androiddeki web tarayıcıya bin basar chrome u da rahatça alır o kadar yani baya hızlı tek sorun ileri tuşu yok ama onun dışında chrome u düz yatırıp ters mück ;)

SDN Okuru

Gelmesin diyenler kullanmayanlar. Meb için internet explorer olmazsa olmaz o yüzden gelirse çok iyi olur. Kullanmayanlar yüklemez çok mu zor.

SDN Okuru

wp8de süper hızlı ayrıca cok sade

SDN Okuru

Hayırlısı olsun :)

SDN Okuru

Gelsin artik. Bir senedir bekliyoruz. Artık Chrome dan çok daha iyi oldu. İnşallah pc deki gibi düzgün olur.

boxer39585

tutmaz

SDN Okuru

Hiç gerek yok doğrusu :)

Daha fazla yorum (33 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.