Android için Neo What? Note & To-Do
Bir Türk geliştirici Selim Doğan’ın uygulaması olan Neo What? Note & To-Do, uzun ismiyle dikkat çeken bir not alma uygulaması. Neo What? Note & To-Do, 2.5 Megabyte boyutunda ve Android 2.3.7 ve üstü sistemlerde çalışıyor.

Bir Türk geliştirici Selim Doğan’ın uygulaması olan Neo What? Note & To-Do, uzun ismiyle dikkat çeken bir not alma uygulaması.

Neo What? Note & To-Do, 2.5 Megabyte boyutunda ve Android 2.3.7 ve üstü sistemlerde çalışıyor. Uygulama şimdilik 4 kişinin verdiği oyun ile 5.0 puan ortalamasına sahip.
{pagebreak::iki}

Neo What? Note & To-Do‘nun ana ekranı gördüğünüz gibi oldukça kullanışlı. Buradan notlarınıza, yapacaklarınıza, favori kitaplarınıza, günlük ve özel notlarınıza ulaşabilirsiniz.
Ayrıca alltaki ikonlardan arşiv ile arşivlerinize bakabilir, Folders ile dosyalarınızın isim, ikon ve paralolarını değiştirebilir, Add ile de yeni dosyalar ekleyebilirsiniz.
{pagebreak::uc}

Gerek not alırken, gerek yapılacak eklerken, minik not defterlerinde olduğu gibi renkler seçebiliyorsunuz. Bu renkler notunuzun arka planı oluyor. Ayrıca küçük bir de metin editörü var. Bu basit editör ile yazılara kalın, italik, altı çizgili, boyut ve font gibi bir çok temel ayarı yapabiliyorsunuz.
{pagebreak::dort}

Neo What? Note & To-Do’nun ayrıca en önemli özelliklerinden birisi, klasörlerinize şifre koyabilmeniz. Bu sayede özel notlarınıza erişim, meraklı kişiler için çok zor olacak.
Kısacası Neo What? Note & To-Do kendi alanında başarılı bir uygulama.
İndirmek için tıklayın.
Barcode Scanner ile tarayın.

Barcode Scanner’ınız yoksa buradan yükleyin.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
- [Giveaway] IPTV Smart Player Pro for Android - Yayınları yüksek kaliteyle izlemek isteyen Android kullanıcıları için IPTV oynatıcı uygulaması0 cevap
- 💥💎📱 Discount Coupon: ApowerManager - Manage, Backup, Restore iOS & Android Data - iPhone ve Android için En Profesyonel Veri Yönetim Yazılımı0 cevap
- Android 16 için Yeni Özellikler Geldi0 cevap
- Android Auto için Gemini 45 Dilde Yayılmaya Başladı!0 cevap
Yorumlar (6)
Klasorleri sifreleyebiliyorsun.
Öneriniz dikkate alınacak, yarına daha büyük boy kullanılacaktır. Teşekkürler.
şifre özelliği olmayan not programı hayatta kullanmam
Şu Barkodların büyük boyutunu koyarsanız iyi olur. QR kod okuyucular okumuyor. Bir kaç haberdir küçük halini koyuyorsunuz. @by efsane @Paramore
Bari turkce destegi olsaydi
Uygulama guzel ama android de ki widget desteginden dolayi pek tutulmamasibi dogal bulurum ama iosa olsaydi daha fazla tutulurdu her ne kadar jailbreakla widget destegi gelsede buda guzel bir uygulamaya benziyor hemen bakcam ios icin olani var mi