Android için Opera güncellendi!
Android için Opera internet tarayıcısı güncellendi. İşte kullanıcı arayüzünde değişikliklerin yapıldığı Opera 46 sürümü ile birlikte sunulan yeni özellikler!

Günümüzde bilgisayarların yanı sıra mobil cihazlarda yaygın bir şekilde kullanılan internet tarayıcılarından birisi olan ve her geçen daha popüler hale gelen Opera‘nın, Android sürümü için yeni bir güncelleme yayınlandı.
Geçtiğimiz yılın sonunda yayınlanan güncelleştirme ile Android için Opera’nın arayüzü baştan aşağı yenilenmişti. Google Play Store’da indirme rakamları 100 milyon seviyesini aşan tarayıcı, Opera 46 sürümü ile yeni özelliklere kavuştu.
Android için Opera güncellendi!
QR kod tarama, kopyalama ve yapıştırma gibi yeniliklere ve küçük iyileştirmelere ev sahipliği yapan güncelleme, kullanıcıları sevindiren iki büyük yeniliğe ev sahipliği yapıyor. Bunlardan ilki son dönemde popüler hale gelen gece modu.
Diğer uygulamalar ile benzer şekilde gece modu aktif edildiğinde, arayüzde siyah renkler hakim oluyor. Bu sayede özellikle gece saatlerinde yapılan uzun süreli kullanımlarda göz yorgunluğu minimum seviyeye indiriliyor.
Android için Opera – Google Play Store
Ayrıca, Opera 46 sürümü üç farklı tema kullanıma sunuldu. Bunun yanı sıra otomatik site adresi tamamlama, tablet arayüzü optimizasyonu gibi yeniliklerin yanı sıra, tarayıcının yer imleri ve çevrimdışı sayfalar arayüzü yenilendi.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
- Android için sistem gereksinimleri güncellendi!0 cevap
- Android için deprem uyarı sistemi güncellendi!0 cevap
- Apple’dan mı ilham alındı? Android Auto için arayüz güncellendi!0 cevap
- [Giveaway] IPTV Smart Player Pro for Android - Yayınları yüksek kaliteyle izlemek isteyen Android kullanıcıları için IPTV oynatıcı uygulaması0 cevap
Yorumlar (4)
para teklif etse yine kullanmam opera bedava dır ama güvenliği sıfırdır mozilla ve Yandex ten şaşmam
Güzel haber teşekkürler sdn
Aslında iyi tarayıcıydı bu güncellemeye kadar şimdi bazı sitelerde donuyor bekle diyor yanıt vermiyor özellikle haber sitelerinde sonra çöküyor kapanıyor
Masaüstü site iste mevzusunu taa ayarlardan yaptırıyordu yıllardır. Daha yeni site seçeneklerine eklemişler. Güzel olmuş. Ama haber okuma sekmesindeki haberlerin görsellerini küçültmüşler, konuları farkedebilmek zorlaşmış. Birde haber kategorisinde teknoloji haberleri kısmına (cnn, t24 siteleri hep spor ve siyaset haberleri atıyor gıcık ediyor, bi onu filtrelemediler hala.
