Android Kullanıcıları iOS’un Tadına Bakacak
Eğer Android kullanıyor ve iOS’un görünümüne imreniyorsanız, artık imrenmeyi bırakabilirsiniz. Çünkü Google Play Store üzerinden yayımlanan yeni bir uygulama var. Adı da iPhone 4S Screen. iPhone 4S Screen sayesinde, Android işletim sistemli telefonunuzun ana ekranı iOS gibi görünüyor.

Eğer Android kullanıyor ve iOS’un görünümüne imreniyorsanız, artık imrenmeyi bırakabilirsiniz. Çünkü Google Play Store üzerinden yayımlanan yeni bir uygulama var. Adı da iPhone 4S Screen.
iPhone 4S Screen sayesinde, Android işletim sistemli telefonunuzun ana ekranı iOS gibi görünüyor. Tabii ki Play Store‘da bulunan diğer temalar gibi iPhone 4S Screen de tam randımanlı çalışamıyor.
Yine de Android yüklü telefonunuzda iOS görselliğine kavuşmak istiyorsanız, hemen Google Play Store’a giderek iPhone 4S Screen uygulamasını indirin ve yükleyin.
Uygulamanın nasıl çalıştığına gelirsek. Yüklediğiniz andan itibaren telefonunuzun ‘Home Screen’ yani ana menüsü tamamen iOS görselliğine kavuşuyor. Fakat herhangi bir ikona tıklarsanız, düzenlenmemiş bir Android temasıyla karşılaşıyorsunuz.
Uygulama Play Store üzerinden, bu haber yazılırken, 4.1 yıldız almıştı. 9.500 kişi tarafından yorumlanmış ve genelde iyi yorumlar almıştı. Bu oldukça iyi bir puan ve inceleme skoru denebilir aslında.
Eğer uygulamayı denemek istiyorsanız, bu linki kullanarak Play Store üzerinden iPhone 4S Screen uygulamasına ulaşabilirsiniz.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
- [Giveaway] IPTV Smart Player Pro for Android - Yayınları yüksek kaliteyle izlemek isteyen Android kullanıcıları için IPTV oynatıcı uygulaması0 cevap
- Son Android Auto güncellemeleri, kullanıcıları canından bezdirdi0 cevap
- HMD Pulse Pro kullanıcıları için Android 15 sürprizi!0 cevap
- Android kullanıcıları tehlikede: 2 yeni tehdit!0 cevap
Yorumlar (46)
Galaxy Ace cihazıma bir kez kurmuştum.Hemen kaldırdım.Çok sıkıcı bir arayüz.Apple sevenlere çok acıdım çoooook!Android=Özgürlük
SDN OKURU demiş ki: jailbreak mi? ios 5 ve 5.1 icin jailbreak denedinizmi? telefonun sarji bittiginde pcye takip programla acmaniz laxim. bumu ozgurluk?? Yapmayin arkadaslar isteyen kisi istedigi telefonu kullanir 5.1.1 jailbreak gayet guzel calisyor 5.1 untethered jail cikmadi ondan ama ios 5 de calisyordu hamgisini begensem kullanirim ama simdilik android begenmiyorum
jailbreak mi? ios 5 ve 5.1 icin jailbreak denedinizmi? telefonun sarji bittiginde pcye takip programla acmaniz laxim. bumu ozgurluk??
Birincisi Steve Wozniak Apple'in SAHİBİ değil kurucusudur. Steve Jobs'tan sonra. JailBreak'ı bir araştırsanız istenirse ne kadar özgür olunabileceğini anlarsınız. Hiç bir şey bilmiyorsunuz. Yazık. Forever !
donanımsal istersen 4 çekirdek olayı kafi gelir herhalde ama yazılımsal olarak goggles bile yok daha apple için :)))
acıymış.
Linux kernelinde basliyo catlak. Ben 2 senelik cihazimi kendi kernelimle overclocklayabiliyorum underclocklayabiliyorun. Linux kernelindeki governorlar islemcinin hem daha hizli calismasini calismadigindada dusuk voltajda islemesini saglar. Bunu pcde bile zor yaparsin. Android gercek bi isletim sistemi. Ios symbiandanda kisitli. Bi halinize bakin hareketli resim mi ozgurluk hayatimda hic live wallpaper kullanmadim. Applein sahibi Wozniak android 4.0 kullaniyo Galaxy Nexus. Bunlar bi bitmedi..
Cok komik su jailbreak bilmeyen fandroidlrr siz bi vwalpaper yazin youtube bakalim :) hic bi seyden anlamiyosunuz ya hareketli resimmis.) kisitlamaymis:))) Bana siZin yapabildiginiz ama benim yapamadigim bise soyleyin lutfen donanımsal radyo :)
çok daha başarılısı var. İlle de ios görünümü istiyorsanız espier launcher ile ios un tüm özelliklerine kavuşabilirsiniz.
iphone a imrenseydim iphone alırdım :D