İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Android ve Windows İçin Apple Maps Geliyor!

Bir süredir yoğun olarak harita çalışmaları yapan Apple‘ın, sokaklarda gezen araçlarının haritalar için çalıştığı, kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Bugün ise Apple Maps için çok önemli bir iddia ortaya atıldı. Söylenenlere göre Apple Maps, çok yakında Android ve Windows için yayınlanabilir.

Caner Sönmez

okunma

Android robot (Görsel: Jonathan Deamer, CC BY-SA 4.0, Wikimedia Commons)

Bir süredir yoğun olarak harita çalışmaları yapan Apple‘ın, sokaklarda gezen araçlarının haritalar için çalıştığı, kısa süre önce ortaya çıkmıştı.

Bugün ise Apple Maps için çok önemli bir iddia ortaya atıldı. Söylenenlere göre Apple Maps, çok yakında Android ve Windows için yayınlanabilir.

Yeni bir iş ilanı, yeni bir iddia

Apple Insider kaynağı tarafından paylaşılanlara göre Apple, Maps JavaScript Engineer arıyor. Bu durumun sonucu olarak Apple Maps, ilk olarak Web’te yayınlanacak deniliyor.

Web’e ek olarak uygulamanın Android ve Windows işletim sistemlerine geleceği ve Apple‘ın Google ve Nokia ile çok ciddi bir rekabet içerisine gireceği iddia ediliyor.

Apple Maps, rekabet için Android ve Windows’a gelebilir

Apple Maps‘in web üzerinden sunulması olası görünse de, bugüne kadar Android ve Windows için hiç uygulama yayınlamayan şirketin bundan sonra yayınlaması pek kolay görünmüyor. Yine de Apple‘ın Google Maps ve Here Maps ile rekabet için, bu yolu tercih etmesi ihtimali var.

Şu an için Apple Maps‘in Android, Windows ve web için yayınlanacağı ya da yayınlansa bile ne zaman geleceği bilinmiyor. Bakalım Apple, Google Maps ve Here Maps rekabeti için Apple Maps uygulamasını Android ve Windows‘a getirecek mi?

:: Sizce Apple Maps, Android ve Windows içn yayınlanır mı?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (9)

SDN Okuru

apple getirmez getirse de ben kullanmam

SDN Okuru

yandex 1 numara

SDN Okuru

apple resume google savaş açmış

SDN Okuru

applenin mapsında daha yürürken yol tarifi yapma özelliği yok sadece arabayla gitme özelliği var ve sesli deil

SDN Okuru

beylikdüzü'nden bakırköy'e gitmek için apple maps kullandım. Düz yolda anlamsız nedenlerle yan yollara soktu. Yan yola girmem gereken yerde ana yola yönlendirdi, yolu kaçırdım. Yandex.navigasyon'u yapanın ellerinden öperim. Bu Ruslar ne yapsa güzel yapıyor. helal olsun.

SDN Okuru

Bence ne google maps nede apple maps iyi değil here en iyisi (ücretsiz olanlardan ücretli olanlarda en iyisi garmin'in navigasyonu 50 tl gibi bir ücreti olması lazım)

SDN Okuru

Google maps varken kimse bu boş ve gereksiz uygulamayı indirmez.Google maps daha gelişmiş,apple maps tamamen gereksiz ve hiç kullanışlı değil..

SDN Okuru

İtunes gelsin Android ve Windows a

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.