İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnternet

Android Yakında Instagram’a Kavuşuyor

Instagram yeni ve devasa bir fotoğraf albümü oluşturma yolunda ilerliyor. Mobil cihazlarda DeviantArt’ın görevini üstlenen Instagram sayesinde birçok kişi fotoğrafçılığı daha çok sevmeye bile başladı.

Hakan Sülün

okunma

Android robot (Görsel: Google Inc, CC BY 3.0, Wikimedia Commons)

Instagram yeni ve devasa bir fotoğraf albümü oluşturma yolunda ilerliyor. Mobil cihazlarda DeviantArt’ın görevini üstlenen Instagram sayesinde birçok kişi fotoğrafçılığı daha çok sevmeye bile başladı.

Birçok değişik filtre ve efekti çektiğiniz fotoğraflara uygulayarak, “daha güzel” hale getirebildiğiniz Instagram, profilinizde bu fotoğrafları arkadaşlarınızla paylaşma mantığına dayalı olarak çalışıyor.

iOS kullanıcıları tarafından bugüne dek 27 milyondan fazla kez indirilmiş. 2011 yılında da Apple tarafından en iyi iOS uygulaması ödülünü almayı başardı. Uzun süredir de Android işletim sistemi için hazırlandığı yönünde haberler duyuyoruz ama kesin bir tarih alamıyoruz.

Instagram‘ın mucitlerinin yaptığı son açıklamalar ise Android kullanıcılarını oldukça sevindirecektir. Çünkü yapımcılar Android tabanlı Instagram’ın “bir şekilde” iOS versiyonundan daha iyi olduğunu söylüyorlar.

Yaptıkları işi gerçekten inanılmaz olarak adlandıran Mike Krieger ve Kevin Systrom ikilisi, Android kullanıcılarının bunca zaman beklediğine gerçekten değeceğine inandıklarını söylüyor.

Yine kesin bir tarih de vermemeyi seçmişler. Bakalım yakın bir zamanda Instagram‘ı Android yüklü cihazlarda görebilecek miyiz?


Mike Krieger ve Kevin Systrom ikilisi oldukça mutlu görünüyorlar

{pagebreak::2}

{pagebreak::3}

{pagebreak::4}

{pagebreak::5}

{pagebreak::6}

{pagebreak::7}

:: Instagram kullanıyor musunuz? Android kullanıcısı olduğunuz halde kullanmak istiyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.